Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért provokatívak a melegfelv...

Miért provokatívak a melegfelvonulások?

Figyelt kérdés

Ha el akarják fogadtatni magukat, miért rúgnak bele azokba, akik eleve ellenzik a melegséget? Például a vallásos emberekbe, amikor papruhába öltöznek. Egy hasonló példa: ha mondjuk bevándorló vagyok Angliában és az idegengyűlölet ellen tüntetek, nem az a megoldás, hogy nyilvánosan elégetem a brit zászlót és leköpöm a királynő képét, nem? Akkor a melegek miért teszik gyakorlatilag ugyanezt?

Nem lenne több értelme egyszerű hétköznapi ruhában felvonulni, hogy az emberek lássák, a melegek is teljesen átlagos, normális emberek?

2014. dec. 29. 20:50
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
70%

En hanyni tudnek az ilyen feltunoskodo, exhibicionista, provokativ idiotaktol.

Nagy reszuk a melegek also IQ-s taborabol kerul ki, es csak rontjak a melegek tarsadalmi megiteleset az akcioikkal, es viselkedesukkel.

Sztem semmilyen felvonulas nem szukseges, sem normalis ruhaban, sem ruha nelkul, sehogy, semmilyen. A szexualis elet, mindenkinek a maganugye, ha pedig senki nem foglalkozna masok maganugyeivel, masok meg nem tarnak a vilag ele a maganeletuket, akkor minden rendben lenne.

2014. dec. 30. 00:36
 22/31 anonim ***** válasza:
54%
63% -os: en is homoszexualis vagyok, de te egy eroszakos,penetrans kis himk.u.rva vagy, aki akkor is csak blabla nyomatja a hulyesegeit, amikor lathatnad, h nem erdekel senkit a marhasagod, meg h nincs igazad....de te csak azert is pofazol...ilyenek, mint te vannak a melegfelvonulasokon is, es az ilyenek miatt gaz ez az egesz....
2014. dec. 30. 00:43
 23/31 anonim ***** válasza:
0%

"..ilyenek, mint te vannak a melegfelvonulasokon is, es az ilyenek miatt gaz ez az egesz...."

Mi problema volt pl. a legutobbi melegfelvonulassal? En semmi negativ dolgot nem tapasztaltam vele kapcsolatban, azon kivul, hogy nehany homofob verte a segget a foldhoz, hogy mar pedig a melegeknek jar a gyulolet es a megvetes. (Vagy nem is ertem, hogy ok miert tuntettek)

2014. dec. 30. 00:48
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
Végre egy normális meleg, 57#-os személyében.
2014. dec. 30. 01:03
 25/31 anonim ***** válasza:
Elírtam, nem Los Angeles-ben volt az Up Your Alley, hanem San Fransisco-ban.
2014. dec. 30. 01:04
 26/31 anonim ***** válasza:
8%

hidd el,h en is mennek a felvonulas ellen tuntetni, mert egy folosleges es provokativ esemeny ellen a nemteszesemet fejeznem ki azzal, es mert egyszeruen csak rontja a homoszexualisok tarsadalmi megiteleset, mivel nem azt uzeni a tarsadalom fele, h aki homoszexualis, az uhyanolyan emner, hanem eppen hogy a kialakult kliseknek, es eloiteleteket tamasztja ala....persze az ellentuntetok szinvonala is hasonloan alacsony, mint a felvonuloke, mert tobbnyire csak idiotak fejezik ki az utcan paradezva a velemenyuket.Valamennyien bolcsebbek maradnanak, ha mindenki otthon maradna, es tenne a dolgat....vagy helyette szexelne inkabb akibel jol esik neki.

Am ugyanugy 57%, es ekezetek nelkul irsz...wtf? Azert megjegyeznem, h az elottem szolo" homofobok verik a segguket az aszfaltba" nem en vagyok, mielott vki vmi szemelyisegzavaros monologjanak nezne ezt az egeszet.

2014. dec. 30. 01:07
 27/31 anonim ***** válasza:
tehat a 23.-as szamu valaszado,az nem en vagyok, a tobbi 57%-ost en irtam.
2014. dec. 30. 01:13
 28/31 anonim ***** válasza:
Elnézést kérek a repedtseggűzésért, csak a 63%-oshoz hasonló erőszakos melegek miatt használtam azt a sértést.
2014. dec. 30. 01:21
 29/31 anonim ***** válasza:
6%
Nem problema :) Amugy van szerintem kulonbseg melegek/homoszexualisok,akik ezt maganugykent kezelik, meg a 63%-os hoz hasonlo magamutogato b-zik kozott, utobbinak nem is art nehany ilyen kifejezes, ugyanis ok nem meleg ferfiak benyomasat keltik, hanem inkabb vmi utszeli olcso nonek a rossz karikaturajara emlekeztetnek az ilyen "egyenek".
2014. dec. 30. 01:38
 30/31 anonim ***** válasza:
én például rühellem a buzákat. és a felvonulásaik meg valóban csak provokálóan hatnak.
2015. jan. 31. 17:19
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!