Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért provokatívak a melegfelv...

Miért provokatívak a melegfelvonulások?

Figyelt kérdés

Ha el akarják fogadtatni magukat, miért rúgnak bele azokba, akik eleve ellenzik a melegséget? Például a vallásos emberekbe, amikor papruhába öltöznek. Egy hasonló példa: ha mondjuk bevándorló vagyok Angliában és az idegengyűlölet ellen tüntetek, nem az a megoldás, hogy nyilvánosan elégetem a brit zászlót és leköpöm a királynő képét, nem? Akkor a melegek miért teszik gyakorlatilag ugyanezt?

Nem lenne több értelme egyszerű hétköznapi ruhában felvonulni, hogy az emberek lássák, a melegek is teljesen átlagos, normális emberek?

2014. dec. 29. 20:50
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
97%
Mert akik ilyet csinálnak csak feltűnősködni meg "polgárpukkasztani" akarnak.
2014. dec. 29. 20:52
 2/31 anonim ***** válasza:
31%
Mert veletek szemben ők egyáltalán nem veszik komolyan ezt az egészet. Csak jól érzik magukat.
2014. dec. 29. 20:54
 3/31 anonim ***** válasza:
80%
Mert azt hiszik majd így elfogadottabbak lesznek, biztos azért is rajzolgatnak hímtagot egy nagy M.ot ábrázoló képre.
2014. dec. 29. 20:59
 4/31 anonim ***** válasza:
25%
ha kicsit utánanéznétek akkor tudnátok, hogy angliában a 80as években is felvonulások által sikerült elfogadtatniuk magukat. Ha otthon ülnének és meghúznák magukat akkor szerintetek mire mennének vele? Magyarország ebben is elmaradott... Berlinben meleg politikai vezető is volt már, semmi baj nem volt vele. El tudnátok képzelni magyarországon egy homoszexuális politikai személyt? Nulla tolerancia! Ráaldásul ez náluk hormonális, nem ők akarnak melegek lenni, legalábbis nem tartom valószínűnek.
2014. dec. 29. 21:00
 5/31 anonim ***** válasza:
68%
nekem is csak ezekkel a rózsaszín bugyis seggrázó melegekkel van bajom, akik az utcán ugrálnak.
2014. dec. 29. 21:01
 6/31 anonim ***** válasza:
30%

"miért rúgnak bele azokba, akik eleve ellenzik a melegséget? Például a vallásos emberekbe, amikor papruhába öltöznek"

Mert az embereknek van joga, az elveknek nem. Az, hogy elfogadott legyen az ember a puszta szexualitasa miatt, az alapveto jog. Az elveit (pl. vallas, homofobia, stb.) viszont lehet kritizalni, es kell is. Nem akarnek olyan vilagban elni, ahol nem kapok es nem adhatok kritikat.

2014. dec. 29. 21:02
 7/31 anonim ***** válasza:
22%

"nekem is csak ezekkel a rózsaszín bugyis seggrázó melegekkel van bajom, akik az utcán ugrálnak."

:D :D

Te a HirTV-bol tajekozodsz? En egy bugyis seggrazo meleggel sem talalkoztam meg.

2014. dec. 29. 21:03
 8/31 anonim ***** válasza:
16%

" azért is rajzolgatnak hímtagot egy nagy M.ot ábrázoló képre."

vagy mert van humoruk?

2014. dec. 29. 21:04
 9/31 anonim ***** válasza:
76%

"En egy bugyis seggrazo meleggel sem talalkoztam meg."

felvonulás tele van velük.

2014. dec. 29. 21:07
 10/31 anonim ***** válasza:
87%

"vagy mert van humoruk?"

Humor? :D

Hát jól aláadhattátok az igényeiteket akkor az biztos, ha ez nektek az! :)

2014. dec. 29. 21:08
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!