Miért provokatívak a melegfelvonulások?
Ha el akarják fogadtatni magukat, miért rúgnak bele azokba, akik eleve ellenzik a melegséget? Például a vallásos emberekbe, amikor papruhába öltöznek. Egy hasonló példa: ha mondjuk bevándorló vagyok Angliában és az idegengyűlölet ellen tüntetek, nem az a megoldás, hogy nyilvánosan elégetem a brit zászlót és leköpöm a királynő képét, nem? Akkor a melegek miért teszik gyakorlatilag ugyanezt?
Nem lenne több értelme egyszerű hétköznapi ruhában felvonulni, hogy az emberek lássák, a melegek is teljesen átlagos, normális emberek?
"miért rúgnak bele azokba, akik eleve ellenzik a melegséget? Például a vallásos emberekbe, amikor papruhába öltöznek"
Mert az embereknek van joga, az elveknek nem. Az, hogy elfogadott legyen az ember a puszta szexualitasa miatt, az alapveto jog. Az elveit (pl. vallas, homofobia, stb.) viszont lehet kritizalni, es kell is. Nem akarnek olyan vilagban elni, ahol nem kapok es nem adhatok kritikat.
"nekem is csak ezekkel a rózsaszín bugyis seggrázó melegekkel van bajom, akik az utcán ugrálnak."
:D :D
Te a HirTV-bol tajekozodsz? En egy bugyis seggrazo meleggel sem talalkoztam meg.
" azért is rajzolgatnak hímtagot egy nagy M.ot ábrázoló képre."
vagy mert van humoruk?
"En egy bugyis seggrazo meleggel sem talalkoztam meg."
felvonulás tele van velük.
"vagy mert van humoruk?"
Humor? :D
Hát jól aláadhattátok az igényeiteket akkor az biztos, ha ez nektek az! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!