2013-2020 körül gondoltad volna, hogy lesznek még hasonlóan nehéz idők a mindennapokban mint amilyen manapság van? Volt ennek egyébként akkoriban bármilyen közgazdasági előjele, hogy lesz még hasonlóan nehéz mint régebben?
A 90es években úgy tűnt hogy a 2000es években repülő autókkal fogunk közlekedni, erre tegnap ugyanazzal a v43 vontatta kék vonattal utaztam...
2020ban ahogy jött a covidos korlátozás, majd a szomszédban a háború, a sokadik fidesz kétharmad, az infláció és a jelenlegi világpolitikai bizonytalanság, olyan loopba kerültünk hogy azt sosem gondoltam volna, én személy szerint eléggé kivagyok, negatív lettem és túlélésre megyek, a 90es és 2000es évek alaphangon pozitív időszak volt amikor úgy tekintettünk a jövőre hogy biztosan minden egyre jobb lesz, hát nem így lett, és ki tudja mi jön még. A 2008as válság engem nem igazán érintett.
Ilyen az amikor egy vezetőnek nem az országa fontos hanem a hatalma. Nem kormányzás folyt, csak a közjavak eltüntetése Orbán zsebekbe saját rokonokon és haverokon keresztül. Propaganda nem elég egy ország jólétéhez csak hogy Orbán megnyerje a választásokat.
Ez a különbség egy hazug hordószónok és egy jólétet akaró államférfi között.
Orbán sajnos az előbbi.
Azt gondoltam, hogy kanyarban előzzük meg Ausztriát, bottal a küllők között, és hogy én is NER lovag leszek, erre most a Pesti Srácoknál vagyok harmadikvonalbeli megélhetési komment-krumplibogár, igazán nem ezt vártam Miniszterelnök Urunktól! Olyan nehéz már leírnom, hogy éljen Viktor, éljen Putyin, szerencsére még rutinból megy!
(Irónia megvolt ugye?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!