Aki 2013. -ban végtörlesztett, azokra is vonatkozik a mostani döntés-? .
Azok már így is jól jártak, mert kevesebb hitelt fizettek vissza, mint kellett volna.
Nem értem, hogy miért csak a devizahiteleseken akar segíteni a Fidesz? Olvasták volna el a szerződést, amikor felvették a hitelt. Ráadásul ők nem is a legszegényebb réteg.
alapból nem.
ez a döntés a bíróságokra vonatkozik. arra, hogy EGYEDI ügyekben milyen irányelvek szerint kell dönteniük. azaz csak arra vonatkozik, aki jelenleg perben áll, vagy a jövőben pereskedni kezd a bankjával.
a végtörlesztés szerződésében elvileg azt is benne volt, hogy a jövőben nincs további követelés a bankkal szemben, szóval ahhoz, hogy rájuk is vonatkozzon előbb azt a szerződést kellene megtámadni.
átfogóan majd ősszel-télen várható egy törvény, ami valahogy rendezi a dolgot. hogy miként, azt majd meglátjuk...
# 2:
Forrás? Miből gondolod hogy akik devizát vettek fel, azok a gazdagok köreiből kerültek ki? Arról pedig nem volt sehol szó, hogy manipulálni fogják az árfolyamokat, miután megindult a deviza hitelezés...
Ráadásul pont a roham után törölte el a Feri is az árfolyamgátat... Nem kell az államnak egy petákot sem beleadnia. A bankok uzsoráztak és nem jóhiszeműen jártak el a fogyasztókkal szemben, így örüljenek, ha nem kell hatalmas büntetéseket fizetniük..
Egyébként ha már itt tartunk, mi is ez a mostani döntés? A kúria döntésére gondolsz kérdező?
Köszi! Valóban nem lettem okosabb. Ja és 71 évesen havi 26200Ft.os Önkormányzati bérlakást tudtam venni a maradékból.Nyögdíjam 69300 Ft.
ezt oszd be!
Köszi! Valóban nem lettem okosabb. Ja és 71 évesen havi 26200Ft.os Önkormányzati bérlakást tudtam venni a maradékból.Nyögdíjam 69300 Ft.
ezt oszd be! Vagy Én már gazdag vagyok, csak még nem érzem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!