Miért nem engednek be sem a Fideszesek sem az Mszp sek bizonyos kellemetlen kérdést feltevő embereket a nyilvános lakossági fórumokra?
Azt úgy ránézésre lehet tudni, hogy valaki "kellemetlen kérdést feltevő ember"? Hű, az anyja... Talán a jobbikosok nem rendelkeznek ilyen telepatikus képességekkel.
Igen,. biztosan ez lehet a válasz. :D
"Miért nem engednek be sem a Fideszesek sem az Mszp sek bizonyos kellemetlen kérdést feltevő embereket a nyilvános lakossági fórumokra?"
Mert természetesen gyávák, szemben a Szent Jobbikkal. És egyből kiszúrják, ki fog kellemetlen kérdést feltenni, és kiszűrik.
"Érdekes hogy a Jobbik hasonló esetben, még meg is kérdezi a hasonlóktól hogy van-e kérdése!"
Sőt! A jobbikosokkal mindenki mer is vitatkozni, végül is nem kell tartania attól, hogy felkerül a képe pl. a kurucinfóra. Az egy ronda fideszes/emeszpés szokás csupán, hogy megfélemlítik a más véleményen lévőket. A Szent Jobbik az nem ilyen!
Engem már több lakosságira nem engedtek be, miután az egyiken volt egy két beégető kérdésem. Viszont én mikor kiszúrtam a Fideszes "téglát" kértem az adott választó körzetben indulót hogy had üljön az első sorba, hogy halljon mindent, és hogy feltehesse a kérdéseit!
Nálunk ez nem probléma, mert van mindenre őszinte válasz!
"Nálunk ez nem probléma, mert van mindenre őszinte válasz!"
Tényleg azt hiszed, hogy ezzel a dedós demagógiával hatni tudsz azokra is, akik nem eleve jobbik-fanok?
Tényleg azt hiszed, hogy ezzel a dedós demagógiával hatni tudsz azokra is, akik nem eleve jobbik-fanok?
Biztosan nem! Ezen az oldalon meg főleg nem.
Viszont a lakossági fórumokon tömegesen, szinte 100% ban.
Nem csak engem nem engedtek be, de volt pld hogy azt mondta a fórumozó hogy amíg nem hagyja el a helyiséget a kellemetlen kérdező addig nem folytatja!
Persze a kuruc és a barikád is beszámolt már esetekről, de ez tudom hogy a számotokra csak hazudozás!
Érdekes hogy a politikusok mennyire félnek és utálják a Jobbikot, az emberek pedig egyre jobban kedvelik.
"Viszont a lakossági fórumokon tömegesen, szinte 100% ban."
Aszta! Csak nem?! A jobbik lakossági fórumain vevők a zemberek a jobbik elképzeléseire! Micsoda érveléstechnikája lehet a szónokoknak!
Aszta! Csak nem?! A jobbik lakossági fórumain vevők a zemberek a jobbik elképzeléseire! Micsoda érveléstechnikája lehet a szónokoknak!
Tudod, nem csak ott lenne általánosa siker, ha a média ellenszél nem lenne ekkora. De mindenkinek azzal kell gazdálkodnia amije van. A Jobbikot ma vagy kiakarják zárni vagy rossz színbe tüntetik fel a médiába, ezért a személyes kontatk a lehetőség pillanatnyilag.
De még néha mi is meglepődünk hogy mennyire bejön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!