Hány százalékot jelentene adott esetben a Jobbiknak vagy a Fidesznek egy Vona - Orbán nyílvános vita?
Vona lejáratná magát a végére, mint eddig minden Tv és rádió interjúban, a végére elszakadna nekia cérna és agresszívkedne. Ezért -5%
Orbán meg nem venné komolyan a dolgot, nem egy vitatkozós típus ő már kinőtt ebből. Ezért +-0%
Ha a mesterházi beszállna és hármas vita lenne inkább a vona a mesterházinak támadna. Szerintem a vita inkábba komcsiknak tesz jótk az ilyen helyzetben elég ügyesek ezért nekik +3-4%
Kinőtt a vitából? Tehát már nem politikus?
A vita a komcsiknak tesz jót? Miért is? Majd az emberek eldöntik kire szavaznak és kész, a vitával tudnak a pártok nyerni és veszíteni is. Ha nem vitázok mert az az ellenfelemnek kedvez, akkor az engem minősít.
A kérdésre nem tudom a választ, éppen ezért érdekelne, de a Jobbiknak szurkolok.
Szerintem ez egyszerű beszariság és semmi több. Mi az, h. kinőtt a vitából?! Egy politikus hogy nőhet ki a vitából? Szerinted a parlamentben mit fog csinálni? Ja semmit...
Mellesleg ebből is látszik, h. mennyit ér az egész fidesz meg az állítólagos programja!!!!
És az is vicces, h. orbán maximum csak a két forduló közt venne részt egy vitában, milyen sportszerű, és bátor!!!
"Vona lejáratná a Jobbikot,még Orbánnal szembeni vitában is"
Neked nem tűnt fel hogy orbán ki sem mer állni? Vagy te Ózdi vagy? D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!