Mi a véleményed a Jobbikról?
én alapvetően liberális vagyok (hangsúlyozom, NEM szadeszos, vagy ilyesmi, a politikai hovatartozásomnak jelenleg egy magyar párt sem felel meg)
a Jobbik valószínűleg elég sok szavazót fog szerezni, mivel újdonságként hat sokakra ez a radikális nyelvhasználat, és még nem feketítették be magukat. de ha bekerülnek a parlamentbe, rá fognak jönni az emberek, hogy ez a párt sem képes csodát tenni, ugyanúgy be van korlátozva, mint a többi. ugyanis a változás csak kis mértékben múlik a politikusokon, igazából a választópolgárokon múlik minden (megjegyzem ők szavazzák be a politikusokat a parlamentbe tehát utána jogtalanul hőbörögnek)
Hellosztok, csak benéztem gondoltam köszönök! SziasztoK!!!!!
18/F
A fiatalok többsége bedől a retorikájuknak,de nem lesz olyan sok szavazójuk,ahogy remélik.Sok ember számára pedig ellenszenvesek a megnyilatkozásaik,főleg Morvaié,vagy Vonáé.A programjuk csak illúzió.
27/F
Az én véleményem az,hogy az egyetlen párt aki tényleg a nemzet érdekét képviselik.Szerintem van esély a győzelemre,de legrosszabb esetben is második hely lesz.
14 éves vagyok,de elég sokat foglalkozom a politikával,elsősorban a Jobbikkal,mivel velük szimpatizálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!