Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem bíznak az emberek...

Miért nem bíznak az emberek jobban az LMP-ben?

Figyelt kérdés

Én az LMP-t egy normális, normálisan politizáló pártnak tartom, főleg, hogy miután a selejt kilépett belőlük PM néven, és átpártoltak az összefo.sásba.

Igaz, hogy kevés embert tudnak megszólítani, de szerintem jó alternatíva lenne. Vagy ti mit gondoltok?

Egyre több a bizonytalan szavazó a Fidesz botrányai miatt.

Mi a véleményetek az LMP-ről? (azon kívül, hogy zöldek)

2014. dec. 23. 08:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy főleg a vidékieket nem tudják megszólítani.

Önmagában meg kevés azzal tudatniuk magukról, hogy néha mondanak valamit az átévén, meg az interneten amikor sokaknak nincsen.

De én is inkább rájuk szavaznék mint a összerogyásra.

2014. dec. 23. 19:09
 12/13 anonim ***** válasza:

"Én az LMP-t egy normális, normálisan politizáló pártnak tartom, főleg, hogy miután a selejt kilépett belőlük PM néven, és átpártoltak az összefo.sásba."

Emlékszel még az egy a tábor egy a dákóra?! Az mi volt?!

Ráadásul ott még nem is volt szükségszerű a kormánypárt leváltásához összefogni, mert nem csavarták ki a választási törvényt. Nyilvánvaló, hogy az LMP nem akarta a Fideszt leváltani, jó neki ez így, és lám, csak néha kritizálják egy kicsit, amit elnéz nekik a Fidesz, megmutatva a világnak, hogy van itt demokrácia, kérem...

És osztogatnak jutalomfalatkákat.

2014. dec. 26. 22:07
 13/13 librikus ***** válasza:
Legyen Más a Politika. Nagyon jól választott szlogen, de a vezérek felmenői már egyszer tönkretették az országot.
2016. jan. 6. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!