Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem mennek be a Hír Tv...

Miért nem mennek be a Hír Tv be vagy az Echó Tv be, a kormány gazdasági szakemberei, megütközni más felfogásokkal?

Figyelt kérdés
2010. febr. 2. 20:06
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

A térre kivonuló, uninteligens, éljenző fanatikus szavazókat nem fogja meggyőzni a józan ész! Mondhat bármit, a külföldön mindenhol elismert szakember!

Tudod én nem vagyok az a tipikus tüntetgető, balhézó típus.

De tisztán látom ahogy előbb a vad privatizációval megakadályozták a terhelhető középréteg kialakulását,

Aztán a támogatások teljes hiányával, ami csak habként biggyesztették a tőke mindenhatóságát.

Ez így nem gazdaság, hanem szegény gyár!

Illetve egy szűk off shore vagyon gyarapító üzem.

Egy országban.

2010. febr. 2. 23:04
 22/23 anonim ***** válasza:

"Bokrosnak 2 perce lenne, és Vargának sem sokkal több."

2 perc beszélgetés a közgazdaságtanról? Ne röhögtess. Egy ilyen műsorban csak a retorika és a pszichológia számítana. Lóránt elvtárs ötször elsütné azt a szót, hogy "neoliberalizmus" és még kétszer azt, hogy "nemzet", és a hozzád hasonlók szerint ő nyert. Bokros háromszor azt mondaná, hogy "észszerűség", és a szocik szerint ő nyerne. Varga azt mondaná, hogy "vállalkozás" és "adócsökkentés", és a fideszesek szerint ő nyerne. A bizonytalanok pedig az alapján döntenének, hogy kinek volt a legszebb a nyakkendője.

2010. febr. 3. 07:26
 23/23 anonim ***** válasza:

A privatizáció egy szabad rablás volt és az ország kiárusítása. Én nem erről beszéltem kérlek!

Én arról beszéltem hogy a homokozóba való, hülye óvodás módjára dobálózó politikusainkat, azok juttatták be a parlamentbe, akiket nem érdekelt a valóság, csak a hazug politikusok mézes mázas és sokszor blőd ígéretei!

Ha őket eddig nem győzte meg a saját szemük akkor semmi sem!

Mindennek egyetlen kulcsa van, mégpedig az ifjúság!

Őket kéne hazafiasnak és intelligensnek nevelni, de ahogy a mai fiatalság áll, ez egy képtelenség! És szerintem valahogy tudatosan züllesztik az emberek értelmi színvonalát, hogy az egyre inkább elvaduló bar omságokat bevegyék!

2010. febr. 4. 16:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!