Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem mennek be a Hír Tv...

Miért nem mennek be a Hír Tv be vagy az Echó Tv be, a kormány gazdasági szakemberei, megütközni más felfogásokkal?

Figyelt kérdés
2010. febr. 2. 20:06
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Érdekes módon én emlékszem, amikor szerepeltek ott... Te talán nem? Hát, szelektív a memória..
2010. febr. 2. 20:49
 12/23 anonim ***** válasza:

Hát mé, mé

Me mindkettő Fideszes

2010. febr. 2. 21:13
 13/23 anonim ***** válasza:
A Csintalant megnézném egy vitaműsorban :)
2010. febr. 2. 21:17
 14/23 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 20:25

Ebben mi nem hasznos?

Pörzse felmondott az EchoTVnek, ez tény. Minthogy 2006ban az MSZP nyerte a választásokat.

2010. febr. 2. 21:37
 15/23 anonim ***** válasza:

Én olvastam egyszer Lóránt Károlytól egy linket.valamelyik Jobbikos tehette be.Az olvasottak alapján nem tudom,hol szerezte a diplomáját?Leginkább az Ecserire tippelnék.Ha mégis egy egyetemen,akkor pedig a közgazdaság fejlődése nem érdekli,begyöpösödött a saját ostobaságaiba.Még egy vidéki kisvállalat közgazdásza sem állna le vele vitatkozni,nem egy magas beosztású közgazdász.Vitatkozni csak egyenlő képességű,kellően tájékozott emberrel érdemes,fantasztával nem.

Amúgy én is közgazdász vagyok.

2010. febr. 2. 22:04
 16/23 anonim ***** válasza:

"De miért nem hívják meg Pld Lóránt Károlyt?

Talán mert nagyon kellemetlen lehetne?"

Igen. Kellemetlen lenne hallgatni az unalmas komcsi dumáját. Ezért nem hívják mg sehova.

2010. febr. 2. 22:13
 17/23 anonim ***** válasza:

Mert A TV meg a valóság az két különböző dolog..

Nem is egy szint a kettő...

Ki kéne mászni a dobozból, és nem csak arról tudni amit az operatőr vagy a szerkesztő megmutat!!!

Kb anyni a különbség a kettő között mint kreszkönyvet olvasni meg autót vezetni..

2010. febr. 2. 22:16
 18/23 A kérdező kommentje:

Én olvastam egyszer Lóránt Károlytól egy linket.valamelyik Jobbikos tehette be.Az olvasottak alapján nem tudom,hol szerezte a diplomáját?

Bokrosnak 2 perce lenne, és Vargának sem sokkal több.

Egyszerűen nem beszél mellé, és a tapasztalataiból, a megélt valóságból ismeri a helyzetet.

Már a 80 években elmondta hogy ez az út sehová nem vezet,

aztán Bokros esetén is elmondta, ahogy ma is elmondja.

Az a furcsa hogy mintha neki lenne igaza, mert egyre mélyebben merülünk a fekáliába.

Persze mindenki hülye, csak az eddig leszerepelt közgazdászok nem, és tényleg itt már lassan Svájcba érzem magam.

Lóránt Károly, közgazdász: 63 éves, nős, két felnőtt gyermeke van. 1966-ban végezte el a Budapesti Műszaki egyetem villamosmérnöki karát, majd mérnök-közgazdász oklevelet szerzett. 1972-ben az Országos Tervhivatal Távlati Tervezési Főosztályának munkatársa lett, mely főosztályból a rendszerváltás után a ma ECOSTAT-nak nevezett, és a KSH-hoz tartozó gazdaságkutató intézet lett. Innen ment 2002-ben nyugdíjba, amikor is az Európai Parlamentben egy szakértői állást kapott. Jelenleg az Európai Parlament IND/DEM csoportjának szakértője. A rendszerváltást követően aktív közéleti tevékenységet folytatott a politikai skála baloldalán, elkötelezett ellenfele a neoliberális gazdaságpolitikának és ennek mentén számos hazai és külföldi politikai mozgalomban végez szakértői tevékenységet. Széleskörű munkásságát számos cikk és tanulmány fémjelzi. Most a legfrissebbről kérdezzük.

2010. febr. 2. 22:37
 19/23 A kérdező kommentje:
2010. febr. 2. 22:39
 20/23 anonim ***** válasza:

Tök mindegy, hogy mit mondanak közgazdász professzorok tíz diplomával a hátuk mögött, amíg ostoba állampolgárok százezrei szavaznak, népmesékkel, és csillagos ígéretekkel kampányoló, hazug politikusokra és pártokra!

A térre kivonuló, uninteligens, éljenző fanatikus szavazókat nem fogja meggyőzni a józan ész! Mondhat bármit, a külföldön mindenhol elismert szakember!

2010. febr. 2. 22:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!