Mennyi segélyt kapnak a cigányok?
Figyelt kérdés
2010. febr. 2. 18:49
51/54 anonim válasza:
Kedves 15:05!
Szeretném tudatni Veled,hogy én,és sokan mások is azt ítélik el,amit a cigányok,és sok magyar is elkövet,megtesz. Általában azért általánosítunk cigányokra,mert (mint ezt mindenki tudja,és ennek egy része el is ismeri): a bűncselekmények elkövetői nagyrészt cigányok.
Remélem,ezt nem csak egy "jólvanna megijedtem"-ből íródott válaszként fogod olvasni.
üdv:g.
52/54 anonim válasza:
De,rasszizmus az,ha egy másik emberfajtával szemben hátrányosan különböztetnek meg,pl.én azért nem kapok több pénzt,mert nem vagyok cigány.
53/54 anonim válasza:
Amíg a nyílt utcán hemzsegnek a cigányok és ordítják egymásnak: "jaaaujj még nem káptuk meg a szociálist dikk má!" addig nem tudom őket sajnálni. A 8. kerületben, köztük kell, hogy éljek. A mi házunkban is van sok cigány, ezek többnyire normálisan viselkednek mert a lakók kérésére be lett kamerázva a ház, azelőtt viszont drogot árultak, sőt volt olyan, hogy a szemem láttára szedték ki a vezetékekből a rézhuzalt!!! Ez "hagyján". Kimegyek az utcára, már ha ki tudok menni a cigányoktól, mert naphosszat a kapualjban dekkolnak (!) és az egész 8. kerületben csak őket lehet látni (ennyi szabadidejük lenne?) és undorítóan teleköpködik szotyihéjjal az egész utcát. Olyanok ne nyilatkozzanak a cigányokról, akiknek nincs velük kapcsolatban tapasztalata! És igen, nem ritka, amikor nyíltan hangoztatják, hogy megkapták a szociálist, meg a családit.. A múltkor épp vásárolni mentünk a közeli boltba, amikor elmentünk 3 cigány mellett (fiatalok voltak), azonnal megfordultak és a nyomunkba eredtek. Kérdezi az egyik: "mennyi az idő?" (ez gyakorlatilag annyit jelent, hogy ha előveszed a telefonod hogy megnézd és megmondd, akkor kitépik a kezedből) kicselezve azt válaszolta a barátom: "nincs nálunk semmi" :) Erre ő: "NEM AZT KÉRDEZTEM MI VAN NÁLAD HANEM HOGY MENNYI AZ IDŐ!!!" dühösen, ingerülten. Válasz: "nincs nálunk telefon" ekkor az egyik már mögöttünk jött a másik kettő meg mellettünk, és a hátsó megszólalt: "HÁTSÓ TÁMADÁS!!" szerencsére épp odaértünk a bolthoz, gyorsan bementünk és oda már nem követtek.. Na de komolyan, olyan ez a kerület, mint a silent hill.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!