Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyi segélyt kapnak a cigányok?

Mennyi segélyt kapnak a cigányok?

Figyelt kérdés
2010. febr. 2. 18:49
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
72%
Mi az igazi fantasztikus film??!!-mikor a cigány elmegy dolgozni!!!!!
2010. júl. 20. 15:43
 42/54 anonim válasza:
5%

Hát akor most énis irok..

Oláh cigány vagyok..

Drága apukám dolgozik.. 380000Ft hoz haza 6-an vagyunk tesvérek..

Unokatesvremék szülei is PROBÁLNAK dolgozni..

Csak álando muunkahelyre nem veszik fel öket..

Ami nem az ö hibájuk..

De mindig menek segiteni a magyaroknak..takaritani meg stb.. és eböl élnek..

Nem tom mért kel lenézni minden cigányt..

2010. júl. 23. 15:19
 43/54 A kérdező kommentje:
Én sosem a fajt ítélem el, hanem a viselkedést. Tényleg! A magyar is lehet negatív. Sajnos sokszor úgy is van. :(
2010. júl. 23. 21:44
 44/54 anonim válasza:
100%
Ja ott van a sok pénzük, komolyan már nem tudják mire költeni b*zdmeg mulkor láttam egy cigány asszonyt és elől csak arany foga volt..istenem..hogy rohadna meg a mocskos fajtájuk.
2010. júl. 25. 12:37
 45/54 anonim ***** válasza:

Piára,mobiltelefonra,játékgépre mindog van pénzük szegény kátrányos helyzetűeknek.

Nem tudom,hogy csinálják ezt munka nélkül,mikor állítólag csak annyi segílykét kapnak,hogy nem tudnak belőle megélni.

2010. júl. 25. 14:19
 46/54 anonim válasza:
100%
hogy csinálják?? egyszerűen..potyogtatnak még több és még több gyereket.ezért lesz az hogy 5-10 év múlva már sehol se leszünk MI..
2010. júl. 26. 11:49
 47/54 anonim válasza:
0%

Én cigány vagyok.

Apukám, anyukám keményen dolgozik. Nem tudom pontosan mennyi családi pótlékot kapunk...mert 3man vagyunk testvérek. Nem azt mondom, hogy nincs olyan cigány aki csak családipótlékból, meg segélyből él, de nem szabadna általánosítani!!!

Szerintem biztos akad olyan magyar aki rosszabb "nálunk" és mégis úgy írjátok ide a kommenteket mintha csak a cigányok hibája lenne, hogy ilyen ez az ország!

Bazeg....szerintem a magyarok is ugyan úgy tudnak mocskosan élni mint mi!

2010. aug. 23. 18:06
 48/54 anonim ***** válasza:
65%

Tudom,későn írok,de jobb későn,mint soha! Egy példa:

A roma családnak van 6 gyereke. Beadták intézetbe őket. Majd jelentkezett a család rokonsága és egy pár nap múlva kihozták őket, mint nevelőszülők.(!!!!)

Az állam megszabadul a gyerekektől és fizet. Nem is keveset. Gyerekenként 80.000 (!!!), azaz összesen 480.000 forintot havonta. Az apa és az anya nem válnak el, (hisz meg sincsenek esküdve) de külön lakcímre jelentkeznek be, így mindkettőjük megkapja a szociális segélyt az önkormányzattól, 39.100 forintot fejenként.

Így további 78.200 forinthoz jutnak.

Lakásfenntartási támogatásként további 9.800 forintot kap a család.

Erre jön még a családi pótlék, 12.600 gyerekenként, további 75.600 forint.

Természetesen ingyen tankönyvek és ingyenes iskolai étkeztetés is jár…….

Ezen kívül minden hónapban átmeneti segélyért is sorban állnak, ami havi 30.000 Forint az önkormányzattól. (Ha nem kapnak, akkor „..itt hagyjuk a gyerekeket (a jegyzőnél),etesse maga!” ezzel zsarolva a hatóságot.)

Így a család havonta cirka 673.600 Forint bevételhez jut!!! Munka nélkül, legálisan, államilag támogatva, és ADÓMENTESEN! Telik máris plazma TV-re, meg lízinges 75-ös BMW -re is a papának. Ha dolgozni menne és keresne 100.000 Forintot havonta, akkor a bevétel lecsökkenne 175.600 Forintra.

És ők beszélnek arról, hogy "elnyomják" őket a büdös rasszista magyarok...

és még tüntetni is volt pofájuk (2009. szept.20-án).

"Ne bántsd a magyart, hisz az adójából élsz..." - azt hiszem ez most nagyon aktuális.

Tessenek mondani: Van még egy ilyen marha ország, mint mi?

Kizárt!

2010. okt. 10. 19:12
 49/54 anonim ***** válasza:

Önhibámon kívül bajba kerültem,betegség miatt veszítettem el a munkahelyemet.

A kedves VIII.kerületi Önkormányzat adott 5000 ft segélyt 3 hónapra(!!!)azzal,hogy nem jut több pénz.Persze,mert kell a munkátlan élősködő cigányok segélyezésére.

Próbálnának cigánynak 3 hónapra 5 ezer ft segélyt adni,megkéselné az előadót és ajvékolna arról,hogy rasszisták és azért nem adnak többet.

Én hova mehetek panaszra,ha nem barna a bőröm?

Igenis van rasszizmus,a magyart különböztetik meg hátrányosan a cigánnyal szemben a saját országunkban.

2010. okt. 10. 20:21
 50/54 anonim válasza:
0%

És szerintetek minden egyes magyar keményen dolgozik és egyik sem vetemedik ilyenre?

Miért hiszitek azt h csak a cigányok csinálnak ilyeneket?

Fura, azokat a magyarokat sosem szidják akik lopnak, csalnak csak azokat akik cigányok!!

És szerintetek az rasszizmus, hogy szegény ti nem kaptok segélyt?! Szerintem sem járna az ilyen embereknek segély, de sosem fogom megérteni,hogy miért egyből úgy kell szidni őket, hogy azok a rohadt cigányok!!!

Az a rasszizmus ha az utcán úgy ordítanak rád, hogy te büdös magyar! És képzeljétek velem megesik ez, hiába nem vagyok büdös, se szakadt és nem szoktam lopni sem....mégis azt mondják rám, hogy te büdös cigány!!

Ez a rasszizmus......nem az ha nem kapsz segélyt....-.-

2010. okt. 11. 15:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!