Szerintem a többség pont ezért is nem megy el dolgozni, mert "jövedelmezőbb" és könnyebb 6-8 gyereket összehozni. Tényleg bocs a tisztességes cigányoknak, de sajnos belőlük van kevesebb. Nekem voltak gyerekkoromban cigány haverjaim, akiket tisztességesen neveltek, apja, anyja dolgozni járt, stb. De találkoztam sajnos életem során olyannal is, akinek kacsalábon forgó palotája volt (azon a környéken mindenkinek), és azzal büszkélkedett, hogy nekik semmit sem kell fizetni, mert az önkormányzat fizeti helyette a vizet, villanyt, gázt. Végülis az adón keresztül mi biztosítjuk nekik a 30 millás házikót, ahol csak a konyha többe kerül, mint a kisautóm, amiért éveket dolgoztam. Azt hiszem lehet érteni, hogy miért nem szeretem a lustábbik fajtát.
2010. febr. 6. 14:32
32/54 baranyi kálmanné válasza:
Én roma vagyok 35 éves 1gyerekem van soha nem kaptam semmilyen segélyt mert, mindig dolgoztam .
2010. febr. 22. 19:03
33/54 anonim válasza:
Éljenek a dolgozó romák! Ám épp nektek kellene hatást gyakorolni lézengő fajtársaitokra is és talán kevesebb lenne a diszkrimináció.
2010. febr. 28. 19:38
34/54 anonim válasza:
van olyan család aki 600ropit kap havonta...persze az apeh meg se nézi a 2000nm-es villájukat,amit 1 milliárdból húztak fel..cirka 15 hálószobával...
2010. márc. 25. 17:02
35/54 anonim válasza:
Mi az hogy fajtárs? Mert te egy külön álló fajnak érzed magad barátom? Nem is tudtam hogy a magyar ember különbözik a többi 191 országban élő lakosságtól...
2010. márc. 26. 10:24
36/54 anonim válasza:
Nem.A magyar különbözik a romától.
Ezt pont ők ordítják leghangosabban,felénk pl.ilyesformán:"rohadt g...i magyarok,már megint ilyen kevés segélyt kaptam",vagy nézd meg a közösségi oldalakon,miket írnak bemutatkozásukban a magyarokról,akik eltartják őket.
2010. márc. 27. 13:57
37/54 anonim válasza:
Na ne kamuzz már!
Én magyar emberként semmilyen segélyt nem kapok(nincs pénze az önkormányzatnak),az állítólagos alig 30 ezerből élő cigányok meg naponta merev részegen döntik a pénzt a játékgépbe,és a purdéknál mind drága mobiltelefon van.
Mindezt 30 ezerből?Na ne!
2010. márc. 27. 15:48
38/54 anonim válasza:
háát....tudtommal 200-300ezret mindennel együt! tehát gyerekekhez plusz meg ilyenek! de én nemértem, hogy én azért fizetek az államnak(az is milyen államXD) hogy a cigányok megkapják, mi meg azt kapjuk vissza, hogy megyek magyart ölni:O
ez az egyetlen bajom velük!
2010. ápr. 13. 19:12
39/54 anonim válasza:
Akkor te nagyon nem ezen a földön jársz ha így gondolod, ugyanis én saját szememmel láttam hogy egy cigány annyi segélyt kapott beleértve családi minden, amennyit én és a párom ketten egy egész havi munkánkért együttvéve!!!!!És persze hogy ezért egy másodpercet se dolgozott, még mi beledöglünk a munkába!!!! JAJJ SZEGÉNY HÁTRÁNYOS HELYZETŰEK!!!!! Nem hiába hiszik hogy nekik mindent lehet ingyenélő pofátlan banda!!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!