A nemek közti egyenlőség miért is lenne olyan rossz?
Nem értem, hogy mi ezzel a probléma.
Vannak országok, ahol ez működik és nem rossz dolog.
Például nem kellene külön férfi meg női WC,elég lenne egy semleges, így a piszoárokat is száműzni kellene.
A WC-ben pedig nem lenne furcsa helyzet, mivel a nemek képviselői toleránsak lennének egymással.
Ezen segítene az oktatás átalakítása, szabad nevelés bevezetése.
Az óvodától kezdve, nem lenne a nemi sztereotípiákra nevelés, mint most, hanem egyenlő, szabad nevelés lenne.
A tudósok már gőzerővel dolgoznak azon, hogy rájöjjenek, hogyan lehet mesterséges méhet létrehozni, így a férfiak is tudnának gyereket kihordani.
Ez az olyan embereknek is jó lenne, akik férfi testben,de nő belsővel vagy női testben, de férfi belsővel születtek.Ők is teljes életet élhetnének.
Nemi egyenlőség?
Ezek szerint mindenkinek kötelezően lesz minimum biszexuálisnak lenni.
Jaj nektek heterók és homók! :)
"Nézd meg az arab országokat, na ott az ahol nincs egyenlőség, és nem a WC miatt elhiheted."
Ja, arabéknál gyilkolják a nőket, nálunk meg már lassan nőuralom van, ha a 35 évnél fiatalabb generációt vesszük alapul.
Lehet, hogy egyik sem túl jó.
Most pedig le lehet pontozni, de tudnotok kell, hogy a ketyege békáknak mindig igazuk van! :)))
"Ja tudom is miért. Minden második héten ugyanezt, feltehetően ugyanaz a személy megkérdezi!"
Valószínűleg igen, valami komplexusos ferdehajlamú.
Ez a csóka hozakodik elő mindig a nudizmussal, hogy köztéren is lehessen meztelenkedni, mert az micsoda nagy természetes állapot.
És aki józanul gondolkodik, az szerinte begyöpösödött, elmaradott, szűklátókörű.
Beteg egy fickó.
"Beteg egy fickó."
Én abban sem lennék biztos, hogy ez "fickó".
Van egy sejtelmem, hogy valami libbernyeg turbófemináci írogatja ki elmebaja szülte kérdéseit.
Lehet, hogy igazad van.
Ezért törölné el a férfi mosdókat.
Végre láthatna élőben is himbilimbiket.
Ha már nem tud összeszedni egy épkézláb férfit, aki önszántából levetkőzik neki. :)
Ingyen válogathat és csorgathatja a nyálát a perverz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!