Elmondod így, név nélkül, hogy kire fogsz szavazni?
Kérem, hogy csak 18 éven felüli, szavazóképesek írjanak. Nem kell kor/nem sem, csak egy pártnév.
Kezdem: én a Fideszre.
"MSZP,Ők foglalkoznak egyedül a szegény emberekkel"
Kérlek én meg zsidó vagyok, úgyhogy Hitlerre szavazok, mert ő foglalkozik a legtöbbet a zsidókkal :)))
Basszus mennyi MSZP-s. Behalok. Titeket nem zavar a sunyi hazudozás, választási csalás, és a mára már folyamatosnak számító korrupciós botrányok? Persze Fidesznél is van, meg Jobbiknál is lesz, ez vele jár, de közel sem ennyi.
Esküszöm, ha megint az MSZP nyer, én megölöm magam, nem akarom elhinni, hogy ennyire elbutult vak ország lettünk.
"választási csalás"
Persze, Orbán a szátokba adta, aztán azóta is mantrázzátok. Annak ellenére, hogy a Fidesz belügyminisztere (Pintér) felügyelte a választások lebonyolítását, és később ő, Orbán és Kövér is elismerték, hogy nem történtek csalások, és tisztességes a végeredmény. És még te beszélsz vak és elbutult országról...
"a fidesz csak a gazdagokat segítette"
Ezt kb. 50-edszerre olvasom a 4-5 folyamatosan működő MSZP-droidtól ezen az oldalon az utóbbi néhány napban. Nem kellene már kazettát cserélni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!