Elmondod a velemenyed? Segitenetek? Please
Szerintem nem volt rossz ötlet a közös vacsi. Ráadásul egy vacsora nem is tart egész este. Ennek semmi köze nincs a kapcsolat jövőjéhez. De ha ez a fiút annyira zavarja, akkor még mindig mondhatta volna normálisan, hogy nem lehetne-e a vacsorát másnapra áttenni, mert az első estét teljesen a lánnyal akarja tölteni, másnap meg az utazás fáradalmait kipihenve elmehetnének vacsorázni a családdal.
Szerintem ezt az egészet a fiú nagyon túlreagálta, tipikus bolhából elefánt szituáció.
teljesen egyetertek a pasival, pont ezert mennek tonkre a kapcsolatok.
es akkor mi van ha mar negy eve egyutt vannak? akkor mar nem kell szeretni egymast? vege a beetetesi idoszaknak es akkor nem is kell a masikkal foglalkozni?
egyebkent fuggetlenul ettol, ugy gondolom nem kellett volna a pasinak hisztiznie, meg akkor sem ha szerintem igaza volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!