Mi a véleményed az ilyen anyukákról?
Akik ennyire behódolnak a férjüknek.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
Mivel nyilván nem fogom az összes későbbi válaszát végigolvasni az anyukának, megkérdem: milyen körülmények közt élnek a kisfiú szülei? Mert ha valami tetvekkel teli putriban, tele börtönt megjárt rokonokkal és a buli abból áll, hogy anyuka majd részegen lehányja a tortát - na, ide nem engedném...
Húgomat volt, hogy eltiltottuk, hogy egy barátnőjéhez járjon, mert tetvesek voltak. Nagy koszban életek, meg minden... De van egy másik barátnője, kicsi koruk óta barátok, ott sok időt töltött mindig, ők is nálunk. Mikor húgom szülinapi zsúrt tartott, mindig itt volt a kislány a testvérével, direkt nekik sütöttem is. Szóval a véleményformáláshoz nekem ismernem kell a körülményeket.
Elkezdtem olvasni a válaszokat. Megtudtam, hogy a romacsalád kedves. Így persze elmarasztaló a véleményem az anyukáról...
Viszont egy válaszoló frappáns szövegén nagyot röhögtem. XD
Kérdező: Szerintetek az állatkert jó program lesz a buli helyett?
Válaszoló: Attól függ, hogy a rács melyik oldalán álltok ti :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!