Nemi erőszaknak számít-e az, ha a barátoddal nem akarsz lefeküdni és ő nem foglakozik ezzel, többször elmondod hogy nem akarod, de ő elkezdi és már sírsz, hogy nem akarod és 10 percre rá észbe kap?
Igen, nemi erőszak.
Azt a részét nem értem, hogy 10 perc után észbe kap...
Ilyen nincs, már az első percben is tudta, hogy ez neked nem jó, csak akkor jött rá, hogy ő se élvezi. :S
Erőszakos közösülés:
197. § (1) Aki mást erőszakkal, avagy az élet vagy testi épség ellen irányuló közvetlen fenyegetéssel közösülésre kényszerít, vagy más védekezésre, illetőleg akaratnyilvánításra képtelen állapotát közösülésre használja fel, bűntettet követ el, és két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
A közösülés alatt a férfi és a nő nemi szervének közösülési szándékkal történő érintkezését értjük.
Amennyiben kifejezted, hogy nem akarod, és nem tudtál az akaratodnak megfelelően cselekedni, annak minősül.
Hát kedves kérdező én már rég agyon vertem volna az ilyen illetőt! Lelocsolnám benzinnel és felgyujtanám legszivesebben!
Komolyan mondom ha rajtam mulna bevezetném azt a törvényt hogy nemi erőszakért levágnám az illetőnek a két kezét!
én is ebben a cibőben vagyok.tegnap tettem feljelentést,orvosi vizsgálat kihallgatás.
bevitték őt előzetesben de ma már kint van,és rettegek.mert zaklatásért testi sértésért nemi erőszakért jelentettem fel.de kiengedték.mit tegyek??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!