Miért utálják ennyire sokan a Fideszt?
Figyelt kérdés
Milyen dolgok miatt ? Feltudnátok nekem sorolni ?2014. dec. 17. 14:29
31/44 anonim válasza:
# XY -nak!
aki ezt használja:
Egy kérdés törlésénél megváltozik a sorrend, tehát inkább időpontot használjunk!
:)
32/44 anonim válasza:
"a magánynyugdíjak lenyúlásakor családom 2 000 000 Ft-ot vesztett!"
Mindig rejtély volt számomra ugyan mi tartotta vissza az embereket attól, hogy elmenjenek nyilatkozni? Ma mennyire más lenne a dolgok állása.
33/44 A kérdező kommentje:
Jöhetnek még válaszok !
2015. febr. 2. 19:21
34/44 anonim válasza:
Mert egyenes,gerinces,faxagyerekek társasága ez a párt,kormány.Soha többet ballib kormányt.Esetleg Jobbikosat.
35/44 anonim válasza:
Egyrész mert valakit mindig utálni / okolni kell az agyatlan birka népnek + Orbán megadóztatta a bankokat, amik nyugati kézben vannak, a nyugatiak kezében pedig a média..... ebben még az is benne van, hogy a tüntetéseket is külföldi pénzemberek szervezik. A sok agyatlan meg megy utána....
36/44 anonim válasza:
Nem is olvasom végig a kommenteket, mert az 1. oldal felidegesít. Többen írják, hogy "ennél még az MSZP is jobb". Hazug tolvajbanda minkettő. Nekem 3 év múlva nehogy az MSZP-re szavazzatok, mer' az picit kevesebbet lopott!
37/44 jackson666 válasza:
Manipulálnak mindent és hülyének nézik az embereket...azt állitja orbánc csökkent a szegénység és a munkanélküliség . Pont hogy nem ... hanem nőtt.stadionokra milliárdok.. korházak zárnak be .. munkanélküliség a csúcson.. a fiatalok helyzete kilátástalan. Rengetegen kivándorolnak külföldre tombol a csóróság . Napról napra élnek az emberek kilátástalan minden.47 ezerből meglehet élni.... adó adó hátán útdij stb.új luxus járgányokra van pénz a politikusoknak...magyarország jobban teljesit... hogyne.. és ne kapjak idegösszeroppanást..az árak az egekben fizetés meg sehol. Olyanárak vannak mint külföldön de fizetés meg semmi. Ide szó szerint a népnek össze kell fognia és cselekedni kell mert itt népirtás folyik. Csak nem fegyverekkel hanem megszoritásokkal stb a szegényt nem hagyják élni.ami itt megy ez már életveszély és ez nem vicc !!!
38/44 anonim válasza:
Én is szívesen hallanék már pár indokot a fidesz pártiaktól, hogy szerintük mi az a hatalmas erénye a fidesznek amitől annyira jók? Biztos sokan még a rezsicsökkentésre masztiznak:D
39/44 anonim válasza:
Utolsó válaszoló!
Ha sok fidesz párti még mindig a rezsicsökkentésre reiszol, szerintem itt már nemcsak a rezsicsökkentést, hanem a "hokicsökkentést" kell szorgalmazni xD
40/44 anonim válasza:
Nem sokan utálják, hanem kevesen, de azok nagyon hangosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!