Miért baj, hogy a kormány átgondolatlan népszerűtlen intézkedéseket hozz? Hozzon csak minél több ilyet-mindegyik csak közelebb löki a szakadékhoz, melybe örömmel lökjük majd bele végleg.
Apassza csak a szavazótáborát! Hergelje csak a külföldet és belföldet! Annál jobb minél jobban csinálja!
Ahogy mások is mondták: a narancsos vezér és csapata igen keményen megdolgozik azért a lámpavasért.
Tisztázzunk valamit. Biztos küldölfi állásból figyelem a magyar eseményeket szörnyűlködve, röhögve
Ami a NAV-os p*csa körül folyik azt normális ember nem tudja röhögés nélkül megállni. A seggh**lye NAV-os és Viktátor miatt a fél világ rajtunk (ill rajTATOK, nem rajtam..) röhög.
Nekem már az egész magyar helyzet egy szappanopera, az se számít igazán ha bukik és süllyed az egész-max jót röhögök rajta.
Hülye magyarok, ezt főztétek, egyétek is meg és süllyedjetek a Fővezírrel együtt aki X-edik alkalommal kapott 2/3-ot 8ami nem kétharmad ugye de most mindegy).
Megérdemli az összes. Birkák akiket a juhász (magával együtt) a szakadékba terel ezek meg bégetnek és mennek.
Hát menjenek.
Orbán sietve találhat ki bármit is mert olyan egészségi állapotban van hogy 2018-ban vele nem lesz választás.
Vagy vízszintesben lesz addigra vagy a diliházban.
Bipoláris személyiségzavar se kezelhető a végtelenségig gyógyszerrel, még osztrák klinikán sem.
Illetve Orbán is kitalálhat még a választási rendszert módosító törvényt..
Nem vagyok én messze, németeknél, akár hetente hazajöhetek (illetve nem HAZA, mert az nekem már nem ITT van hanem OTT), és életem legjobb döntése volt itthagyni ezt a szarhalmot.
Pincér vagyok itt is, Mo-n is voltam, na de mennyiért és milyen légkörben. Nagyon nem mindegy.
Mo-n se betegállomány se szabi minimálbéres bejelentés a szokásos magyar hulladék rabló hozzáállás stb.
6: Ne is mondd. Egyik ismerősöm most szívta meg egy állami akármivel, mert felvették kvázi a régi munkahelyére újra az októberi leépítés után és nem akarták kifizetni, pedig mindent csinált. Recepciós volt, mosogatott, főzött, felszolgált...
Röhej, ami itthon megy a vendéglátásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!