Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyire utálja a maszop a...

Mennyire utálja a maszop a hír Tv-?

Figyelt kérdés
2010. febr. 2. 01:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
65%
amennyire szereti az ATV-t? ; )
2010. febr. 2. 01:28
 2/11 anonim ***** válasza:
27%
Az utálat azokra jellemző, akik rombolni akarnak. A Jobbik rombolni akar, mert nem tetszik neki néhány csatorna. Az MSZP és a többi demokratikus párt nem rombol, még ha a velük szimpatizálók valószínűleg nem is kedvelik a Hír Tv-t. Az intelligens ember nem gyűlölködik, hanem fogja a távirányítót és átkapcsol. Ha ostoba és primitív utálatot keresel, akkor kérdezd meg Vonó Gábort, vigyori Balónét, vagy az idegbeteg Pörzsölőt.
2010. febr. 2. 02:19
 3/11 anonim ***** válasza:
88%

"Az MSZP és a többi demokratikus párt nem rombol,"

Csal, hazudik, es nyomorba dontott. Nekem "csak" ennyi bajom vele.

2010. febr. 2. 02:37
 4/11 anonim ***** válasza:
59%

@02:19: Neked az összes szavadból csöpög az utálat például. Honnan veszed azt, hogy a Jobbik rombolni akar? Én például elolvastam a 88 oldalas választási programjukat, de ilyesmire még csak nem is céloznak.

Szerinted nem lehetne a televíziót megreformálni, és nem az agymosókat futtatni, főműsoridőben Győzikével, meg f@szverő celebekkel? Tényleg ennyi kell legyen a szellemi táplálékunk?

Az is rombolás – szerinted –, hogy a BV-t át kell alakítani, és wellnessbörtönök helyett termelje meg a fogvatartott az eltartási költségeit, ami egy napra 8000 Ft? Az én adómból, meg a tiédből, ha adózol. Szerinted nem lehetne ezt az összeget normálisabb dolgokra fordítani?

Az is rombolás – szerinted –, hogy újratárgyalni Magyarország államadósságát, és ha egy mód van rá, kérelmezni, hogy engedjék el, amit már sokszor kifizettünk, csak a kamatos kamatokat nyögjük, nem csak mi, de még az unokáink is? 60 országnak elengedték, nekünk miért nem lehet szóba sem hozni?

Hadd ne soroljam fel az egészet. Tessék, egy kis házi feladat: [link]

Előbb olvasd el, aztán gondolkodj el rajta! És ne irkálj h_lyeségeket, ha tudatlan vagy!

2010. febr. 2. 02:50
 5/11 anonim ***** válasza:
60%

"Honnan veszed azt, hogy a Jobbik rombolni akar?"

Innen:

http://www.youtube.com/watch?v=gjyLd6zPqSY

2010. febr. 2. 02:54
 6/11 anonim ***** válasza:
52%
A programjukat elolvastam, köszönöm. Elég baj, ha valaki csupán egy 88 oldalas, jól kozmetikázott irományból próbál megítélni egy pártot. Kb. olyan, mint ha valaki egyetlen randi után döntené el, hogy elveszi a megismert nőt. (Az ilyen ne lepődjön meg, ha másnap egy sokkal rondább idegen mellett ébred az ágyban.)
2010. febr. 2. 02:58
 7/11 anonim ***** válasza:
Én nem utálom csak ferdít nagyon. Arra leszek kíváncsi miről fog majd 1 év múlva közvetíteni. A nagy jólétről vagy mi?
2010. febr. 2. 03:39
 8/11 anonim ***** válasza:
5%

Én sem útálom.A megalakulása óta tudom,hogy a Fidesz szócsöve,ezért nem nézem soha,ahogy a Kurucz-infót sem.

A többi médiával sem vagyok elégedett,és csak azokat a műsorokat nézem,ami érdekel.Soha nem néztem Győzikét,a Barátok közt stb.Azért van a kapcsoló,hogy értelmes ember átváltson arra a csatornára,ahol van színvonalas műsor,vagy aznap ne nézzen TV-t.

A Jobbik viszont mást sem tud,csak gyűlölködni,uszítani.Elég ezen a fórumon szétnézni.

A programjukat én is elolvastam.Egyrésze a társadalom részéről elfogadhatatlan (Szent korona tan,vallás erőlteteése stb.) másik része pedig szépen hangzó,de megvalósíthatatlan ostobaság.Csak azok dőlnek be neki,akiknek fogalma sincs a közgazdaságról,a gazdaság működéséről,és nincs a mindennapi életről sem tapasztalatuk.

Nekem az olvasás közben a Rákosi-rendszer jutott az eszembe.

Államosítsuk a gyárakat,( a tőkét zavarjuk el)

Vegyük el a gazdagok házát ( osztályellenségekét)

A média legyen az állam kezében( cenzura)

A föld legyen a parasztoké ( földosztás,majd TSZ-be kényszerítés )

Az abortusz tiltása( asszonynak szülni kötelesség,lánynak dicsőség)

És még lehetne sorolni.

Mindez a "bölcsesség" a NÉP akarata,nem a Pártté.

Szerencsére az országban vannak még gondolkodó emberek,és tudják hogy a Jobbik programja nem valósítható meg.A pártra 10 év múlva nem fog emlékezni senki.

2010. febr. 2. 06:34
 9/11 anonim ***** válasza:
Ezt bírom, amikor valaki veri magát, hogy mekkora intelligens, ő nem néz Mónikasót, ő elkapcsol, stb... Nem veszitek észre, hogy ti vagytok a KISEBBSÉG? A TÖBBSÉG IQ-ja 100 körül van, és kizárólag a televízióból tájékozódik, hónapról hónapra él, és mindent feltétel nélkül elfogad! És a TÖBBSÉG dönt, a befolyásolt, meghamisított világképe alapján, és ez a probléma!
2010. febr. 2. 08:52
 10/11 A kérdező kommentje:

„””””A programjukat én is elolvastam.Egyrésze a társadalom részéről elfogadhatatlan (Szent korona tan,vallás erőlteteése stb.)

Már eleve nem értem hogy miként jön ez a válasz, az eredeti kérdéshez?

„”Mennyire utálja a maszop a hír Tv-?”” De rendbe ha már kellemetlen a Hagyó ügy!

„”másik része pedig szépen hangzó,de megvalósíthatatlan ostobaság.Csak azok dőlnek be neki,akiknek fogalma sincs a közgazdaságról,a gazdaság működéséről,és nincs a mindennapi életről sem tapasztalatuk.

Te vallszín egy ostoba, MSZP s nyugdíjas vagy aki párt vonalon kapja 200e havi nyugdíját.

Te beszélsz közgazdaságról? Semmi közöd az egészhez, annyira sötét vagy hogy a negró világít a szádba! Egyrészt nem olvastál te semmit a programból, másrészt amit hallottál innen onnan, azokat sem vagy képes a 8 agysejteddel összerakni, hisz már a 8 nagy része is halódik!

Ráadásul úgy hazudsz, mintha te is MSZP s politikus lennél.

„”Nekem az olvasás közben a Rákosi-rendszer jutott az eszembe.

Nekem inkább Horthy jut eszembe, és tudod annyira nem is bánom.

Lehet hogy egy kicsit diktatórikus volt. Legalább is a mai felfogás mentén, hisz ne feledjük hogy mi is ment abban az időben a fejlett nyugaton, és ha a helyén az akkori kornak megfelelően nézzük akkor teljesen más arca lesz! Mindenesetre rendbe tette az országot gazdaságilag, pedig egy világgazdasági vállság is odavert!

„””Államosítsuk a gyárakat,( a tőkét zavarjuk el)

Ezt hol olvastad te analfabéta cirkuszi ló?

Felül vizsgálat, jogállami keretek között! Mond ez neked valamit?

Amit elkótyavetyélt az MSZP 8 év alatt, azokat újra elő kell venni, megkeresni a korrupt megoldásokat és visszacsinálni. Államosítani? Jó hogy! A stratégiai ágazatokat, mint gáz, víz, áram, stb mert ezek nagyban befolyásolják az életkörülményeit az embereknek, és a versenyképességét az országnak. Egyszerűen nem szabad kiszolgáltatni magunkat, és aki ezt nem képes felfogni az HÜLYE!

„”Vegyük el a gazdagok házát ( osztályellenségekét)

Az ostobaság élve égő fekélye vagy! Miért vagy ennyire ostoba?

Ki karja a házukat elvenni? Nem vagy képes gondolkodni csak egy halványat?

Nincs középosztályunk, ami a működő társadalmak alapja.

Van egy 2-3milliós réteg akik az éh halál szélén tántorognak, egy 4-5mill réteg akik máról holnapra élnek, egy 1-2 mill réteg akik relatív jól elvannak, és egy 5% akik a magyar jövedelmek 90% felett diszponál! Ez az imperializmus humán vázlata te szerencsétlen!

Már nincs az átlag dolgozóknak „ az aktívok 80%” annyi jövedelme hogy magukat eltartsák, pedig dolgoznak! Már ott tart a tőke kiváltságos mindenek feletti hatalma, hogy nincs munkaerőpiac, és a dolgozók befizetéséből nem lehet az állami kiadásokat kifizetni még a magas adók mellett sem! Te beszélsz közgazdaságról, miközben az egészséges kapitalista társadalom eltartó képességeinek alapfeltételeit nem ismered?

„”A média legyen az állam kezében( cenzura)

Hogy nem rohad ki a szádból a szó „ cenzura”?

A balíb tábor kizárólagos tulajdonának tekinti a közmédiát, és a kereskedelmi televíziókat is uralni szeretné, mióta a rendszervarázslás megtörtént! Ők mondták meg eddig hogy mi is lehet, kit lehet meghívni, milyen kérdéseket lehet vagy épp kell feltenni!

Lassan változik a képlet, de még nagyon messze vagyunk a pártatlan tájékoztatástól!

„”A föld legyen a parasztoké ( földosztás,majd TSZ-be kényszerítés )

Te tudsz olvasni, vagy értelmezni az írott szövegeket? Vagy provokálsz és hazudozol?

Senki nem beszélt földosztásról és kötelező termelő szövetkezetekről!

Egyszerűen az MSZP az értékesíthető földegységeket akkora hektárhatárba csomagolja, hogy ezt csak is a spekulatív és hozzájuk köthető tőke tudja csak megvenni. De nem azért hogy azon termeljen, hanem hogy korruptan spekulálhasson. A Jobbik ezeket a hektárhatásokat szeretné eltörölni. Mond neked valamit az hogy gazdaságos üzem méret „ közgazdász”?

Egy traktor 60-100 hektár, szántóföldi, és ennél jóval kevesebb kultúrnövény termelés esetén.

Akkor miért csak 1500hektárt lehet egyben megvenni? A szövetkezés lokális célja pld hogy van egy vidéken 4bd 150hektáros az az 2 traktoros gazda, de a kombány gazdaságos üzemeltetéséhez 500 hektár kell, az az össze kell állniuk hogy a bérmunkát kiküszöbölhessék.

Vagy a tágabb lokalitások „ megyei” jobban tudják érvényesíteni szövetkezésekben 1 a szükséges anyagok ár arányát, „ nem zsák hanem siló fele árban” és az értékesítést, támogatásokat! Mindenhol ezt csinálják az Eu ban, és ha mis eljutnánk idáig akkor rövid idő alatt megtriplázhatnánk a termelésünket!

„”Az abortusz tiltása( asszonynak szülni kötelesség,lánynak dicsőség)

Meg sem fordul a fejedbe, hogy megölsz valakit, amihez nyomós indok kell?

Te büdös vér kommunista gyilkos, hát hogy lehet ennyire torz a felfogásod?

Lehet védekezni, és lehet ok is az abortuszra, de nem az hogy nem védekeztem és pénzem sincs, ezért ölök!

„”És még lehetne sorolni.

Azt akartad írni hogy hazudozni, ugye?

„”””Mindez a "bölcsesség" a NÉP akarata,nem a Pártté.

Szerencsére az országban vannak még gondolkodó emberek,és tudják hogy a Jobbik programja nem valósítható meg.A pártra 10 év múlva nem fog emlékezni senki.

Igen a nép nevében, mert ez a vad kapitalista rendszer nem fenntartható!

De tudod egyre többen jönnek rá hogy minden baj okozója, hogy a tőke azt csinál itt amit csak akar „ a szabályozatlan neoliberalizmus, és a szabályokat nem ismerő globalista törtetés” olyan helyzetet alakított ki, hogy a társadalomnak annyira kicsi a jövedelme, amiből egy ország nem képes finanszírozni az önfenntartó mechanizmusait!

A Jobbik programja dióhéjban csak annyi hogy: alakuljon át a jövedelem elosztás egy előremutató formában. Az az ne 1 ember keressen 100milliót, hanem 10keressen 10 et.

Mert a 10 embert 10× annyit fogyaszt, és nem off shore cégekbe menekíti a pénzét, hanem vissza juttatva a gazdaságba korparatív hatásokat vált ki, ami tömeges munkalehetőségeket jelent. Mihamarabb a mai 120e átlagból legyen 200e hogy induljon be egy fenntartható gazdaság, a fogyasztáson alapulva, hogy több legyen a kevesebb adók ellenére is az állami bevételek, és legyen Eü ellátás, oktatás, és nyugdíj neked is!

Az az, alakuljon ki egy középosztály. A Fidesznek is hasonló volt a törekvése, viszont van egy lényegi eltérés a két felfogás között.

Míg a Fidesz a középosztályt megerősíteni akarja, „a keskeny középosztályt”.

Addig a Jobbik azt mondja hogy ők már el vannak, és azoknak kell a lehetőséget biztosítani akik egy kis támogatással képesek lennének alulról a pangásból fellépni a csoportba, az az szélesíteni a réteget.

De nem kérem hogy megértsd „ közgazdász kollega” mert ez neked magas!

2010. febr. 2. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!