Az LMP-t aki utálja, miért utálja?
Gyongyospata, hulye is latta, h mi ujsag van.
Erre nem azzal jottek, h meg kell allitani a bunozest, hanem, h lehet a ciganyokat menekiteni.
Persze mindezt a szavazatert.
Ugy hogy errol ennyit, bass za meg az nyjat az osszes lmp-s.
Nézd, én már csak ezen logika alapján sem tudom támogatni. A média multik kezében van, a multik érdeke a kkv-k kiszorítása, az ő saját profitjuk maximalizálása. Az LMP pedig akkora média hátszelet kapott, amekkorát eddig még nem láttunk. Amíg a média a multik kezében van és emiatt az ő érdekeiket szolgálja, addig az a párt amit a média támogat, Magyarországnak csak rosszat hozhat.
Elméletem alátámaszátsa miatt itt egy idézet:
„Mindenekelőtt gratulálunk az LMP-nek, hogy legnagyobb támogatója egy amerikai ingatlanbefektető, aki lakóparkot épít Magyarországon. Bízunk benne, hogy az LMP ellen nem fog lejárató kampány indulni az Indexen, és alapító tagja, az Index újságírója nem fogja a pártot újabb zsarolási, kampányfinanszírozási botrányba keverni” – ezekkel a mondatokkal kezdődik a Political Capital (PC) közleménye.
A válasz írója 40%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 07:36
Milyen logikai bukfenc lenne az én válaszomban? Várom megtisztelő válaszodat.
Egyébként az az amerikai ember ahogy én tudok támogatta az LMP-t (ebben nem vagyok biztos hogy ő volt-e)
Ott az összes cigány bűnöző, akit meg kell fegyelmezni? Rátörni az ajtót esténként elverni a családját, hogy megtanulja hol a helye?
Nem én nem gondolom ezt. Viszont a cigánybűnözőket, avagy bűnöző cigányokat akiktől a többségi társadalom nem tud élni, azokat meg kell fegyelmezni. Ha a rendőrség nem akarja/tudja akkor megteszik a polgárok.
Nem tudom őket utálni mert még fiatal párt és szinte semmit se láttam belőlük.
Több gondolatuk és tevékenységük ellenemre van.Ilyen például Gyöngyöspata esete.
Nem azzal volt a bajom,hogy megvédték az ártatlan cigányokat hanem azzal,hogy odamentek és mint a védőszentek felkaroltak mindenkit akár bűnöző volt akár nem.
Úgy lett volna korrekt ez a "pártreklám" ha kiutazik 10 képviselő és végig kérdezi mind a magyar mind a cigány lakosságot,hogy "No akkor mik is az álláspontok".
Ez így viszont egyszerű provokáció volt a sértettek fele.
Ezenkívül ellenzem a marihuána legalizálási ötletet meg a melegek fokozott védelmét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!