Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az LMP-t aki utálja, miért...

Gauldoth kérdése:

Az LMP-t aki utálja, miért utálja?

Figyelt kérdés
Egyszer tettem már fel hasonló kérdést, de nem kaptam kielégítő választ. Arra viszont előzetesen megkérné mindenkit, hogy ne írja bajnak azt, hogy mert nem szeretik a melegeket(vagy bármi ilyen kaliberűt), mert ez nem probléma szerintem. Nem azért mert én szeretem, de nem hiszem, hogy olyan helyzetben vagyunk, hogy ezzel foglalkozzunk.
2011. júl. 7. 03:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
6%

Mer' liberálisok, és a liberális fertő, meg mer' zsidók, meg mer' SZDSZ, meg mer' zsidók! ZSIDÓK ZSIDÓK!!!!!!!!!!!!!!!!

Hát ilyeneket szoktak mondani akik utálják őket.

2011. júl. 7. 11:00
 12/17 anonim ***** válasza:
87%

A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 11:00

Üljél le, egyes.

2011. júl. 7. 11:11
 13/17 anonim ***** válasza:
10%

ma 11:11

Te meg is buktál! Miért hívod magad gondolkozónak, ha minden összeesküvés elméletet csont nélkül benyelsz?

2011. júl. 7. 11:13
 14/17 anonim ***** válasza:

A válasz írója 40%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 11:13

Látom pár kommentből és kérdésből már általánosítani is tudsz. :) Gondolom megbántottalak azzal, hogy butának neveztelek. Ne haragudj, de aki ilyen alap dolgokat nem bírt megérteni, az nekem ne hőbörögjön.

2011. júl. 7. 11:29
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

07:36

Rátörni az ajtót esténként elverni a családját, hogy megtanulja hol a helye?

Pontosan.Törjék rájuk,és addig üssék őket amíg mozognak.Rohadt férgek.

2011. júl. 7. 11:53
 16/17 anonim ***** válasza:
57%
Magyar ember nem szavaz az LMP-re. Aki mégis magyar és rájuk szavaz annak valószínűleg semmit sem jelent a haza és nemzet szó.
2011. júl. 7. 12:24
 17/17 A kérdező kommentje:

Ezutóbbit kifejtenéd?

Amúgy javítsatok ki ha tévhitben élek, de az LMP programjában voltak tételek arra, hogyan akarják megfékezni a (cigány)bűnözést

2011. júl. 18. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!