Miért lesz fizetős az M0-ás? Így az emberek az elkerülő utat fogják elkerülni!
És ennek lesz bármi hatása a budai villákra?
Én Bp határán lakom, és ezek után nem fogok rágurulni a M0-ra, meg a bevezető szakaszokra.
Mondjuk csak heti néhány alkalommal járok arra, de könnyen elkerülöm majd az elkerülőket.
Sajnos a havi 400 Ft engem nem fog arra késztetni, hogy a budaörsi főútvonalon menjek a M1-M7 bevezető helyett!
(megkeserítve az ott lakókat)
De nem is az a 400 Ft!
Nem fogok megint valamiért fizetni!
És ez is olyan mint egykor a vizitdíj!
Nem a 300 Ft, hanem az, hogy ezek után egy tollvonás felemelni 2-3-5 ezerre!
Szerintem mindenkinek lesz annyi esze, hogy nem fog bemenni a városba, hanem inkább megveszi egy évre 5000-ért a megyekártyát, ami a mostani négynapos matrica árának csak kétszerese. Jól kitalálták ezt :)
Csak már megint rosszul jöttek vele elő, mint az internetadóval: ha előbb a megyekártyát vezetik be, akkor mindenki örült volna, hogy a negyedéből megússza a Pest-Hatvan utakat, később azt a pár km M0-s fizetős már fel se tűnt volna senkinek.
"később azt a pár km M0-s fizetős már fel se tűnt volna senkinek."
Csak azoknak akik a megtett úttal arányos útdíjat fizetnek, azaz az összes 3,5 tonna feletti haszonjármű üzemeltetőjének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!