Fizetős lesz az RLT klub?
A cikk alapján úgy értem továbbra is szabadon fogható lesz, csak a kábeles szolgáltatónak kell majd fizetni érte, ami viszont valószínű tovább hárítja a fogyasztóra.
Nekem csak a 7 ingyenes csatornám van, így engem ez nem érint.
Szövegértés, drága kérdező, szövegértés.
Ugyanúgy minden kábelcsomagba belekerül, csak miattuk megdrágul 300Ft-tal, mert az ingyenesen és szabadon fogható 7 csatorna közül kivonulnak.
Egyedül azok vesztik el őket, akiknek semmilyen kábelelőfizetésük nincs, az meg a tévézők mikronnyi százaléka.
"Nekem csak a 7 ingyenes csatornám van, így engem ez nem érint."
Pont téged érint te marha! A kábelesek ezután is tudján nézni.
Jó lenne, ha le lehetne mondani:D Barátnőmet csak az a hülye barátok közt érdekli, de azt meg torrentról le lehet szedni.
Mondjuk ha fizetős lesz, ahogy a tv2 is, remélem nem sokan nézik majd, és akkor talán valami normális műsor és értékrend felé tendálódnak majd.
Lesz helyette M3, lehet nézegetni a sok retro anyagot. :D
Mondjuk engem se RTL, se a TV2 nem érdekel, régebben a Viasat 3 műsorait szerettem, de rég nem láttam és azt halottam pont olyan 5 percenkénti reklámos, gagyi saját gyártású műsoros lett mint a másik kettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!