Mit szóltok ahhoz, hogy fizetős lesz az RTL Klub?
Engem személy szerint nem hat meg a dolog, ha nagyon RTL Klub hiányom van, akkor bekapcsolom a Tv2-t. Ott is van jóban rosszban meg miegymás. Csak abban reménykedem, hogy a szolgáltatók külön opcióként fogják árulni (mint pl.: HBO) és nem pedig emelik a már meglévő csomagok díjait. Ti hogy vagytok vele?
Pfff :D különösebben nem hat meg , legalább még véletlenül se fogok a győzike showra vagy a mónika showra kapcsolni :D mert nem lesz.
jajj ezt még ide kell írnom :D , jajj NEeeee lemaradok majd a barátok köztröl meg a megasztár 20-ról :D neeeeee nem fogom kibíni :D
sztem a tv2-nél is csinálhatnák ezt .
Kedves cili bácsi... a megasztár 20-ról nem fogsz lemaradni, mert az a TV2-n lesz :P :)
Persze, mint mondtam engem is csak akkor érintene a dolog, ha nem külön opcióként árulnák majd a csomagot, hanem emelnék mondjuk az alapcsomag havidíját és abba tennék bele. Ez sokaknak rossz lenne.
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:29
Nem értelek... végigolvastam az egész cikket, igen. Mi a kivetésed a kérdéssel kapcsolatban?
Hogy a kérdésedre válaszoljak, igen, SPRECHEN magyar.
Csesszék meg agyhalott műsoraikat.
Rtl klub meg a tv2 Régóta nem néztem, így nem örülök neki, hogy fizetni kell azért, amit nem is nézek.
Remélem, hogy ki lehet vetetni a kínálatból a neten visszanézhető minden. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!