Tényleg fizetős lesz az M0 januártól?
Igen
Meg a M1, az M3, az M5, a M6 és az MM7 fővárosi bevezető szakaszai is.
Igazából már nem tudom eldönteni, mikor "vicccelnek" és mikor beszélnek teljesen komolyan egetverő baromságokat az úgynevezett kormány tagjai. Nekem is az volt az első ami beugrott, hogy sehol a világon nem fizetős az elkerülő utak használata, sőt inkább az ingyenes és a városi behajtás fizetős (pl dugódíj). Sőt, eddig az autópályákon is a nagyobb városok elkerülői ingyenesek voltak (Győr, Kecskemét, Székesfehérvár, stb). Erre csak azért, mert valami idióta elszámolta magát (bár inkább a b*szott számolni bármit is kifejezés közelebb állhat az igazsághoz - mondván az nem az ő dolga), azért most ötletelni kell, és egy ilyen baromságot találnak ki...
Nem mondom, nekem a jelenlegi formában a jelenlegi közlekedési szokásaim szerint ez "csak" 5000Ft éves pluszkiadást jelent, amire lehetne akár azt is mondani, hogy semmiség. De ez már nem az első, gyanítom nem is az utolsó ilyen kis "semmiség", amit kifizetek erre-arra. És még van képük jópofizni, meg jólétről beszélni... Legalább kussban lennének, de nem. Szerintük nekem ez jó. Szerintem meg a pofonfa megrázása lenne igazán jó. Mert lassan oda jutunk. Hogy nem csak tüntetgetések lesznek, hanem elcsattan ez-az. Nem tudom, hogy akkor eszmélnének-e...
"És mi a slusszpoén? Hogy hamarosan jön a dugódíj, azaz ha elkerülöd a várost, fizetsz, ha bemész a városba, fizetsz. Mesteri logika."
Én szívesen elkerülném butapestet, de mint a közelben élő, sajnos nem tudom, vannak olyan dolgok, amiket csak ott tudok elintézni...
A közrádióban amúgy valahogy úgy adják elő, mintha (a megyei matrica miatt) ez az embereknek jó lenne, hogy majd kevesebbet kell fizetni. Én nem mondom, biztos van, akinek jobb, hogy 1-2 megyeit kell vennie a drága éves matrica helyett, de "Kedves" Viktor! Hogy lenne már az embereknek jobb, ha a kormánynak valamitől több a bevétele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!