Nem kéne bevezetni a füstadót?
Igazad van, koma! Fagyjon meg az összes tetű!
Menjenek a stadionba melegedni, nekik épült.
A füstadó sem oldaná meg, hogy ne lopják a fát.
Az akasztás vagy a kézlevágás, na az megoldaná.
A fa tüzeléséből származó füst mióta büdös? Szerintem a téli hangulathoz hozzá tartozik az illata. A szén, vagy az olaj sokkal, de sokkal büdösebb.
7: A csomagolásokon kívül már mindenen van különadó, amit felsoroltál. De igazad van, a GDP még nincs eléggé a béka segge alatt, adózzunk csak még tovább.
Ezzel tényleg kellene kezdeni valamit, itt vidéken rengeteg ember tüzel SZEMÉTTEL, aminek a füstjében egy rakás rákkeltő anyag van, iszonyatosan büdös, szellőztetni nem lehet mert csak büdösebb lesz.
Budapesten 1000x tisztább a levegő mint vidéken télen.
Nem mellesleg baromira környezet szennyező, főleg hogyha a hamut kivágják a kertvégibe'.
"7: A csomagolásokon kívül már mindenen van különadó, amit felsoroltál. De igazad van, a GDP még nincs eléggé a béka segge alatt, adózzunk csak még tovább."
Azokat az adókat nem azért pakolják rá mert "majd a paraszt eltüzeli", hanem azért hogy a gyártással/újrahasznosítással kapcsolatos dolgokat finanszírozni tudják.
Inkább ellenőrizni kellene ezeket, szomszéd már 15 fokba elkezdi égetni az 1 év alatt felhalmozott műanyag szemetet, de nincs olyan állami szerv akit ez érdekelne. Bejelented, azt akkor mi van? Tojik rá mindenki hogy te fulladozol + rákos leszel más hülyesége miatt.
Látom azóta többen pontoztak le, ennyi barom él ebben az országban akik szerint normális hogy a szomszéd műanyaggal tüzel... Ha gondoljátok, és erre igényetek van akkor befogadhatnátok a szomszédainkat, mindenki jobban járna. Ti élhetnétek műanyagfüstben ami szerintetek normális, én meg szívhatnám a friss levegőn ami szerintem lenne normális.
Ha rákosok és büdösek szeretnétek lenne akkor kezdhetnétek az alaplapotok eltüzelésével.
18: De te hol laksz, hogy mindenki műanyaggal tüzel? Felénk fát szokás erre használni és az egyáltalán nem büdös.
Jelentsd fel őket a környezetvédelmi hivatalnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!