Nem kéne bevezetni a füstadót?
Figyelt kérdés
Nálunk mindenki lopott fával fűt a faluban és nagyon büdös van, nem lehet kimenni az utcára, de még szellőztetni sem. Én támogatnám a füstadót.2014. dec. 13. 08:25
2/22 anonim válasza:
Rákosi a kémények után is fizettetett adót. Ne adj ötleteket Orbánnak.
3/22 anonim válasza:
Milyen fszkalap oldal ez, hogy hgyeért-szrért törlik az ember kérdéseit, olyan cenzúra van itt, hogy a sötét középkorral simán kezetfoghatna.
4/22 anonim válasza:
Nem a fától van büdös hanem a többi vacaktól (bútor, szemét stb). Amúgy támogasd csak, ha bevezetnék kéményenként kéne fizetni, fizethetnéd te is pont úgy ahogy a többi.
5/22 anonim válasza:
Nem. Környezetterhelési adót kéne bevezetni.
6/22 anonim válasza:
Kémény adó most is van !!! De ha valaki fával fűt , még ha lopott is, az nem büdös.
7/22 anonim válasza:
Az előttem szólónak igaza van, aki szennyezi a környezetét, fizessen adót, ezt kiterjeszteném az édességekre, alkoholokra, chipsekre, cigarettára, csomagolóanyagokra, mert ebből keletkezik a legtöbb utcán eldobott szemét, tanuljuk már meg a rendet, tisztaságot, amikor arról sirünk, hogy nyugaton mennyivel jobb az élet elfelejtjük, hogy ők környezettudatossabbak, jobban vigyáznak a természetre nem szemetelik tele az erdőt mint mi, a rengeteg eldobott szemetet pedig a mi adónkból szedik össze a közmunkások... hát itt tartunk, MO=balkán
8/22 anonim válasza:
Én meg anyádra terjeszteném ki.
9/22 anonim válasza:
Kötelezővé kéne tenni a kimenő levegő szűrését.
Megnézném hogy akkor is olcsóbb e fával tüzelni.
Ha igen akkor miattam...
Anno nem véletlenül támogatták a gáz árát. Azt szerették volna hogy tiszta legyen a városok levegője.
10/22 anonim válasza:
A füstadó bevezetésével nem azt érnéd el, hogy tiszta lesz a levegő, fűteni akkor is kell, ha belegebed az ember a rengeteg költségbe. De sok család még rosszabb helyzetbe kerülne.
Mit akartok még több adót? Nincs még elég éhező kisgyermek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!