Akkor most miért is kell bevezetni az internetadót?
- először ugyebár Varga Mihály mondta, hogy az igazságos közteherviselés miatt (mert annak tényleg az internetadó a legjobb módja),
- utána jött a rendvédelmi dolgozók béremelése, amit nem sokkal később cáfoltak is (szóval nem lesz béremelés)
- majd Németh Szilárd élő adásban elmondta, hogy ez azért kell, hogy legyen pénz mindenhova elvezetni az internetkábelt (mert a 210 milliárdos Matolcsy alapítvány mellett erre már biztos nem jutott elég lóvé)
- és most, Kovács Zoltán lenyilatkozta, hogy a 3%-os hiánycél teljesítése miatt muszáj (mert Magyarország jobban teljesít!)
(Viktor légyszi gyere haza, mert ez a bohózat már nekünk kínos!)
Viktor éppen megérdemelt szabadságán van.
Sokat tett, hogy országunk újra kommunista diktatúrává kezdjen válni.
-Békemenet
-Russia Today imázs
-Békemenet
-CBA vezetőknek is jár a béjemvéj
-Autoriter állam - Katonák és rendőrök bérének emelése (úgy néz ki nem jött be)
-A békemenetet mondtam már? Fizetni kell ám azt a sok menetelő majmot!
-"Internet sztrádának a megépítése. Mert Uniós előírás. Meg az Unió amúgyis ezt akarja. Az Unió a hibás, úgy hajjak meg. Amúgy az Unió elveszi a pézt!"
Üres a kassza.
Ha nem tartanak ki a tüntetők és nem kényszerítik Orbánt meghátrálásra akkor soha nemlesz vége az újabb és újabb adóknak.
A kormányzás hatékonysága a béka feneke alatt van kétméterrel.
Amíg nemtudnak hatékonyan kormányozni addig egyik adó kivetést követi a másik.
Az unortodox gazdaságpolitikájuk mebukott most valami másik kísérletbe fognak de szerintem ez sem fog ereményes lenni mert már a kezdet is gyalázatos számtalan új adó és régi adók emelése vezeti fel. Ezermilliárdokat herdálnak el ezekre a kísérletekre már évek óta, az eredmények pedig rendre elmaradnak.
Orbán is csak szavakban tud nagyokat alkotni a gyakorlatban egy nagy nulla Matolcsival együtt.
Most látom, hogy erre a kérdésre nem válaszoltam "normálisan".
Itt van -e:
-Közteherviseléses ürügy: Mindenkit érint, a közteherviselés magával hordozza a "kicsit azért mindenkinek jobb is lesz" dolgot. Na, ezt már vesszük be.
-Rendvédelmi dolgozók béremelése: Autoriter állam megszilárdítása érdekében. Dobnak egy kis pénzt a rendőröknek, a katonáknak, aztán majd nem gondolkozik XY közlegény és YX biztosúr, hogy akkor most kell -e gumilövedékezni a tömeget. Aztán jött a hírtelen felismerés, ami a következő képpen folyhatott a Fidesz HQ-ban:
-Te, Viki, szerinted most hűségesek lesznek akkor?
-Nem tudom, Lazer Jani. Nekem nagyon úgy rémlik, tavaly már megbsztuk őket a nyugdíj korhatárral, a nyugdíj adóztatással, meg ilyen szarságokkal.
-Basszus Viki, mondtam Cross-eye Gyurinak, hogy ez nem jó ötlet...
Ez a terv is mehet a kukába. A rend lelkes őrei nem voltak olyan lelkesek sem vasárnap, sem kedden.
Internet-sztráda: Az EU hibája. Kajakra. Hagyjátok otthon az EU-s zászlót. De most tényleg, miattuk van!
3%-os hiánycél:
-Viki, nem hiszik el, hogy az EU vót! Hiába mondom, akkócse hiszik el!
-Relax, van jobb ötletem...
-Hiánycél?
-Az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!