Akkor most miért is kell bevezetni az internetadót?
- először ugyebár Varga Mihály mondta, hogy az igazságos közteherviselés miatt (mert annak tényleg az internetadó a legjobb módja),
- utána jött a rendvédelmi dolgozók béremelése, amit nem sokkal később cáfoltak is (szóval nem lesz béremelés)
- majd Németh Szilárd élő adásban elmondta, hogy ez azért kell, hogy legyen pénz mindenhova elvezetni az internetkábelt (mert a 210 milliárdos Matolcsy alapítvány mellett erre már biztos nem jutott elég lóvé)
- és most, Kovács Zoltán lenyilatkozta, hogy a 3%-os hiánycél teljesítése miatt muszáj (mert Magyarország jobban teljesít!)
(Viktor légyszi gyere haza, mert ez a bohózat már nekünk kínos!)
Semelyik politikus nem tudja megmondani, két ugyanolyan választ még nem hallottam. Ma olvastam, hogy 2015-ben 20 milliárdot nyomnak megint a stadionokba, állítólag az internetadóból ennyi lóvé folyna be...
Aki azt mondja, hogy "tehát a szolgáltató fizeti ki, mert az van a törvényben", annak mondanám, hogy ismerősöm az egyik szolgáltatónál kisfőnök és mondta, hogy nem fogják benyelni, különdíjként áthárítják az emberekre, úgyhogy te fogod megfizetni.
Szerintem az lesz, hogy bevezetik a 700ft-ot készülékenként, aztán 1 hónap múlva azt mondják, hogy bocsi, de kéne a pénz mert elszámoltuk a költségvetést (vagy valami ehhez hasonló idióta dumát) és szépen emelni fognak rajta. Kis adagokban, hogy ne érezd meg. Aztán egyszer csak azt veszed észre, hogy hoppá, neked erre már nem telik és szépen felmondod az előfizetést. Nem fogsz tudni olyan dolgokat olvasni, amiket a kormány nem tud ellenőrizni, majd nézed a hírTV-t és majd hallgatod szépen a jobbnál jobb híreket (Magyarország jobban teljesít, megint növekedett a foglalkoztatási ráta stb. hála a mindenható kormánynak).
Ha meg az emberek lekapcsolják a netet, akkor a szolgáltatók minek maradjanak itt? Kivonulnak, helyettük jön valami Nemzeti Internetszolgáltató, amit viszont majd szépen ellenőriz a kormány, és így tulajdonképpen egy cenzúrázott net lesz. Azt fogod látni, amit a kormány enged.
Én orbánék helyében így csinálnám.
#14- egyetértek Orbán sunyi szemrebbenés nélkül szembe hazudja az egész országot nemszabad elhinni egy szavát sem.
Tovább kell folytatni a tüntetéseket ellene. a következő cél lehet a korrupciós vádak kivizsgálása a NAV- al lehet is kezdeni.
Követeljük a korrpciós ügyek alapos kivizsgálását, a bűnösök felelősségre vonását megbüntetését és a kormányból való azonnali kizárását.
Itt a példa hogy meghátrálásra lehet kényszeríteni ha összefogunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!