A fidesznek szerinted sem csökkent a népszerűsége?
Minden baloldali helyen ezt írják hogy nagyon csökkent a népszerűség, de én egyetlen fideszre szavazó ismerősömtől sem hallottam még hogy a szavazás óta voltozott volna a véleménye..
Ti tapasztaltatok má ilyet?
Szerintem hamisítják a statisztikákat!
A kérdezőt inkább ironikusnak tartom, mintsem ilyen sötétnek.
13-asnak, az orosz függőségről már a tavaszi választások előtt lehetett tudni és mégis a fideszre szavaztál vagy hozzád ilyen lassan érkeznek a hírek.
Még a közvélemény kutatók is elismerik, hogy csökkent a népszerűségük. sőt! Még maga Orbán is! Ezért szervezte át a kommunikációt, hogy hatásosabb legyen a kormány propaganda.
Csak egyre kevesebben vannak, akik hisznek nekik.
Nem a lakosság 2/3-a szavazta meg őket, hanem csak a negyede. De az átírt választási törvények, és az ellenőrizhetetlen külföldi szavazók miatt lett meg az egyharmad.
A statisztikákat pedig éppen a Fidesz hamisítja meg.
Kezdve a munkanélküliség adataival, a gazdasági mutatók adatáig.
"én egyetlen fideszre szavazó ismerősömtől sem hallottam még hogy a szavazás óta voltozott volna a véleménye.."
Szóval ti összejártok szektázgatni?
Gondolhattam volna, mert nem igazán találkozom fideszesekkel.
Akkor biztos azért, mert egymásnál vagytok én szeánszot tartotok egy asztal közepén lévő tál naranccsal vagy valami.
De azért figyelitek a kérdezőt, nem az számít neki, hogy a Fidesz milyen jól kormányoz és hogy milyen keveset lopnak, hanem csak az, hogy mennyire népszerű. :D
Igazi fideszes vagy, a hatalomért mindent.
"tiszteletben kéne tartani a demokratikus választás eredményét"
A pártocskádnak pedig tiszteletben kéne tartania az ígéreteit és nem a választások utáni héten bevezetni vagy 10 új adót, amikről szó sem volt.
Igaz?
"tiszteletben kéne tartani a demokratikus választás eredményét"
Nem is tudom, ki követelt újraszámolást és zárta le az Erzsébet hidat...
Vagy ki az aki obstruálta Esztergomot, és teszi most azokon a településeken, ahol nem ő győzött...
"az állam adósság csökken a gdp nő"
Nem akarlak elkeseríteni, de az államadósság soha nem volt még ilyen magas, mint mostanában! Még Gyurcsány idején sem!
Ja, a GDP meg úgy nő, hogy még mindig nem vagyunk a 2011-es szinten, a 2008-as pedig elérhetetlen távolságokban van.
Ott a grafikon, tessék.
Amúgy nem értem, hogy mégis mitől nőne, amikor a 18-50 év közötti korosztály úgy menekül innen, mintha égne az egész ország.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!