A fidesznek szerinted sem csökkent a népszerűsége?
Minden baloldali helyen ezt írják hogy nagyon csökkent a népszerűség, de én egyetlen fideszre szavazó ismerősömtől sem hallottam még hogy a szavazás óta voltozott volna a véleménye..
Ti tapasztaltatok má ilyet?
Szerintem hamisítják a statisztikákat!
csökkent, de ez mit sem számít!
A globális harc folyamatos!
Éljen a bankárkormány ellen fellépő társadalom!
akárki akármit mond, a tény az tény, hogy a Fidesz nyert a szavazáson!
akármennyire erőlködik a baloldal, ezt nem tudják elvenni a fidesztől!
tiszteletben kéne tartani a demokratikus választás eredményét, és nem ilyen hamisított statisztikákkal jönni, meg mindenféle mondva csinált aprósággal..
"akárki akármit mond, a tény az tény, hogy a Fidesz nyert a szavazáson!"
Na igen, a "szavazáson" ami nagyjából egy indulós volt.
"tiszteletben kéne tartani a demokratikus választás eredményét, és nem ilyen hamisított statisztikákkal jönni, meg mindenféle mondva csinált aprósággal.."
Nem is tudom melyik párt hamisítja agyba főbe a statisztikákat. Vagy melyik az a párt amelyik folyamatosan azzal jön, bármit is tesz hogy "mi vagyunk a 2/3-ad.
Én nem a bal oldalt sírom vissza, csak azt nem értem, miért nem lehet egy olyan párt, akinek tényleg az ország építése a célja, és se nem bal oldali, se nem jobb, hanem olyan döntéseket hoz, amilyeneket kell. Na meg az sem ártana ha szakemberekből és nem villanyszerelőkből, érettségisekből meg bűnözőkből állna. Még az sem lenne baj, hogy lopnak, ha mellette nem tennék tönkre az országot.
a baloldaliak nyomják a propagandákat mindenről!
először hogy fú a fidesznek nincs elég támogatója
utána 3 választást megnyertek!!!
az emberek eldöntötték mit akarnak, most akkor miért kell tovább butítani az embereket?
a baloldal viselje méltósággal a vereséget, mint ahogy a fidesz is tette amikor az mszp volt hatalmon
a fidesz sem kürtölte szét a világban hogy fú már pedig az emberek akarata nem ér semmit már pedig nem is elfogadható a választások eredménye!!
vegyétek már észre, hogy amit az ellenzék most csinál az nem más mint a szavazók véleményének a semmibe vétele!! demokratikus úton választották meg a fideszt, mert az embereket ezt akarták!
nem kéne ilyen ócska trükkökkel jönni hgoy statisztikákat hamisítanak választások után..
ma 03:28
de hát nézd már meg, hogy a gazdasági mutatók mind emelkednek 2010 óta!
az állam adósság csökken a gdp nő, a termelési mutatók nőnek
az országban rengeteg az új beruházás, építkezés szemmel látható hoyg beindult valami!
a boltokban akkora sorok vannak, hogy nem győzöm kivárni amikor bevásárolni megyek mert annyival többen kezdtek el költeni!
majd 3 szavazáson megválasztják a fideszt mert a többség így érez hogy igen is jobban élünk és továbbra is bizalmat adunk a vezetőinknek
erre a baloldal folytatja a lejáratást! most akkor semmibe veszik a több millió fideszre szavazó ember véleményét?
én személy szerint sértőnek tartom hogy a fideszes szavazók le vannak nézve a véleményük le van degradálva!!
egyszerűen undorító ez a hozzáállás akárki akármit mond
most lehet duzzogni, hogy ilyen csúfos vereséget szenvedtek el, de könyörgöm akármilyen hamisított statisztikával vagy bármilyen butító propagandával is jönnek elő, tény hogy az összes választást megnyerték! az emberek bizalmat szavaztak nekik!!
és nem többség mert csak 40% szavazott rájuk?
EGYIK PÁRTRA SEM SZAVAZOTT MÉG 90 ÓTA ABSZOLUT TÖBBSÉG
akkor miről beszélünk?
az összes eddigi választás ezek szerint akkor nem elfogadható a rendszerváltás óta??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!