Miért nevezik felforgatóknak az 1848as szabadságharcosokat?
Ketyege Béla: mit gondolsz erről? Te mindig jól átlátod a dolgokat.
* [link]
HVIM, Jobbik.
Itt egy komment: ez megállja a helyét?
Az alapkérdés az, hogy az abszolutisztikus királyság-intézmény fölött tényleg eljárt-e az idő. Ma helyette (1848 is így akarta) "népuralom" van, azaz az országnak nincs "gazdája".
Talán a Pálinkás-mentes új Akadémia végre "rendezi régi dolgainkat.....
Egy biztos: Táncsics Fletóék elődje volt, gyanús nekem, hogy őt kellett elsőnek kimenteni a börtönből...és utána mi lett vele? Kossuth-ot Anglia, majd USA éltette, szabadkőművesként!!!
Martinovicsék utódja lett volna Kossuth? És hogy-hogy nem, Martinovics-páholy vitte a prímet Trianon irányába......
Vagyis ha Petőfi-csontváza rejtély marad, még inkább rejtény marad az egész Kossuth. Rejtélyre nem lehet jövőképet ragasztani.
Úgy látom Ketyege ma nem válaszol kérdésekere.
Amit belinkeltem, természetesen nem csak neki szól...más véleménye is érdekel.
Az osztrákok nyilván és érthető okok miatt. Minden nézőpont kérdése.
Mi sem vettük jó néven amikor a szlovákok lecsatlakoztak pedig ők voltak többségben azon a vidéken.
Eléggé bonyolult dolog.
Amit linkeltem azt is el lehet fogadni, és azt is, hogy egyszerű szabadságharcosok voltak.
Ha valóban a szabadkőművesség állt a háttérben, akkor elítélendő az egész szabadságharc, annak ellenére, hogy volt aki tiszta szívvel harcolt egy független Magyarországért, legalább is azt hitte.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!