:DD
Az MTV-nél olcsóbb és hazugabb párt propaganda legutóbb Kádár alatt volt. Egész konkrétan híreket hamisítanak, számos alkalommal lett már megörökítve. Egész blogok és tumblr-oldalak szólnak a közmédia röhejes teljesítményéről, hogy kiscica-ikrek születéséről tudósítanak miközben a naponta derülnek ki százmilliós korrupciós ügyek, tüntetnek tízezrek, éhezés szélén milliók.
Ja, aki követi a híreket azt tájékoztatták a gyerekéhezéssel kapcsolatban, hogy a gyerekek valójában nem éheznek, csak reggel nem éhesek :)
Annyira egyoldalúan Orbán párti az MTV, hogy az már annak is hihetetlen aki egyébként az ő oldalukon áll.
"Mivel állami fenntartású, eleve nem lehet független."
Ez nem igaz, demokráciákban rendre az. A BBC szerkesztésébe szerinted bele tud szólni az ottani kormány?
"a gyerekek valójában nem éheznek, csak reggel nem éhesek"
Márpedig van ilyen. Én iskolás koromban soha nem reggeliztem, pedig nem voltunk szegények és a szüleim próbáltak meggyőzni. És nem én vagyok az egyetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!