Ha a kormány újabb bankot vesz (mint amit a hírekben terjesztenek), akkor valószínűsíthető hogy összevonja a bankokat?
Több célja is van a kormánynak:
1. Korábban legyen legalább 50%-ban magyar bank, amit már 70%-ban emlegetnek.
2. Ne legyen ennyi bank, legalábbis nagybank.
Ha jól gondolkozunk, és alapul vesszük a Budapest Bankos pletykákat (hogy az állam megvenné, és hétfőn be is jelenthetik), akkor reális logika lenne, hogy összevonnák az MKB-val nem?
A nép pénzén tudnak csak vásárolni! És a népet a saját tulajdonával zsákmányolják tovább ki!!! Persze minden más területen ez a helyzet. Sajnos nagy még a tudatlanság...
Csákányt és lapátot adnék én ezeknek a szemeteknek!!!
Nem öltönyt, meg számítógépet és drága autót!!!
Legjobb esetben is egy egyedi kötésű nyakkendőt kapnának...
Ezt majd akkor mondd, ha az állami tulajdonság idejét követően fél-1 évvel romlik a kondíció..
Aztán ki tudja, lehet lesznek nagyon kedvező számlacsomagok.
Egyébként a Budapest Bank, és a Magyar Kereskedelmi Bank is nagy szégyen, mert csak a nevük az. Én inkább törvénybe hoznám, hogy magyar városról, és magyar célzószavakkal ne lehessen semmiféle vállalkozást elnevezni külföldi kézben.
ahhhh..
értelmezhető kommenteket vártam, nem kormánypropagandát...
az új 2/3 óta nem hallok semmi ésszerű alátámasztást csak kormánytámadást.
a nyugdíj más ügy. a magánnyugdíjnak kezdetek óta ellene vagyok, és örülök hogy végre megint csökken, csak sajnos nem teljesen. nem értem minek kell 70%-hoz kötni, még ha tényleg csak úgy működne, miért nem lehet az afölöttieket is. (bár ha jól halottam egy olyan magánnyugdíj pénztár sincs, ahol 70%-os lenne.)
De ne keverjük azt ide. Most a bankrendszerről van szó, pénzt nem lehet lopni, ha a tiéd.
a politikusoké a pénz
megvette sz állam a bb-t igen
és majd eladják valami havernak vagy megkapja Boldizsár a szőlő mellé
de hát ugye egy politikus annyit ér amennyi közvagyont ellop
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!