Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van az, hogy Ov már...

Miért van az, hogy Ov már tárgyal a nagykutyákkal Svájcban, és mi még mindig nem tudjuk hogy mik a tervei a Fidesznek?

Figyelt kérdés

Nekem semmi bajom Orbánnal, de csak érdekelne hogy milyen egyezményeket köt, és hogy mit akar valójában.

Sajnos nekem soha nincs jókedvem ha meglátom ezt a három betűt: IMF És akkor főleg, ha velük egy magyar politikus titkosan beszélget.

2010. jan. 30. 19:41
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

21:17

Témánál vagyunk.

Melyik is az a párt, amelyik állítása szerint 2007-ben pl. 2000 (kétezer) forint, 2008-ban 57000 (ötvenhétezer) forint tagdíjat szedett a több ezer tagjától? Melyik is az a párt, amely évi 2 millió forintból gazdálkodik állítólag, de az EP-választás előtt a plakátjaikkal tele volt az ország?

2010. jan. 30. 21:20
 12/26 anonim ***** válasza:
Hát lesznek itt még nagy meglepetések!
2010. jan. 30. 21:21
 13/26 A kérdező kommentje:

21:17

Témánál vagyunk.

És melyek azok a pártok akik szerint egy gigalpakát 3500Ft.

Ezerszer átszámolták hogy a kampánypénzüknek a 4-5× ét költik? Az honnan is van? Miközben egy Sec alatt elvetették egy hangúan a pártfinanszírozás átalakítását?

2010. jan. 30. 21:24
 14/26 anonim ***** válasza:

21:24

Engem nem érdekel a pártfinanszírozás, nekem ez nem mániám, egyszerűen nem hoz lázba.

Ez az egész számodra érdekes, aki hisz a Szent Jobbik makulátlanságában. Ha az az érved a Jobbik mellett, hogy tizstességesebb a többi pártnál, akkor ezt az érvet nyugodtan kihúzhatod a listádról és kereshetsz más érvet (lehetőleg ne azt, hogy Orbán kínaiakat akar idehozni).

2010. jan. 30. 21:30
 15/26 A kérdező kommentje:

Ez az egész számodra érdekes, aki hisz a Szent Jobbik makulátlanságában. Ha az az érved a Jobbik mellett, hogy tizstességesebb a többi pártnál, akkor ezt az érvet nyugodtan kihúzhatod a listádról és kereshetsz más érvet (lehetőleg ne azt, hogy Orbán kínaiakat akar idehozni).

Mit érdekelnek engem a Kínaiak.

Annyi pénzért hozza nyugodtan, sőt ha Kínának az Eu s nagykaput jelentjük, az nekünk is hasznos, méghozzá az elmúlt 500 év legnagyobb húzása lenne. Bár nem hiszem el a Kína ügyet. Persze mi az hogy makulátlan? Mindenki tudja hogy olyan elszámolást tettek lehetővé a parlamenti pártok, amit vagy betartasz és akkor soha nem jutsz a parlamentbe, vagy manipulálsz. De ne izgulj mert a Jobbiknak már az épülete is meg van ahol csak azzal fognak foglalkozni hogy ki hogyan rabolt az elmúlt 20 évben. Sajnos ha a parlamentbe lesznek már nem lehet elhallgatatni!

2010. jan. 30. 21:39
 16/26 anonim ***** válasza:
0%

"Bár nem hiszem el a Kína ügyet."

Már nem hiszed el? Ez csoda. Ezek szerint fejlődsz, ha lassan is.

2010. jan. 30. 21:45
 17/26 anonim ***** válasza:
0%

"De ne izgulj mert a Jobbiknak már az épülete is meg van ahol csak azzal fognak foglalkozni hogy ki hogyan rabolt az elmúlt 20 évben."

Magukat is elszámoltatják? Érdekes lesz. Morvai vádolja Vonát, Gaudi-Nagy meg védi?

2010. jan. 30. 21:46
 18/26 A kérdező kommentje:

Már nem hiszed el? Ez csoda. Ezek szerint fejlődsz, ha lassan is.

Soha nem is hitem, de mint említettem. Ha lenne ilyen lehetőség én támogatnám, mert soha nem látott lehetőségeink alakulhatnának ki. Végre lenne az Eu val egy olyan gazdasági kapcsolatunk amiből hasznunk lenne!

2010. jan. 30. 21:48
 19/26 A kérdező kommentje:

Magukat is elszámoltatják? Érdekes lesz. Morvai vádolja Vonát, Gaudi-Nagy meg védi?

És még is, mit kellene elszámolni?

Valahogy eddig nem láttam még a Jobbikot a parlamentbe szavazni!

2010. jan. 30. 21:50
 20/26 anonim ***** válasza:

"Soha nem is hitem"

Délelőtt még terjesztetted ezt az "értesülést". Gyorsan felejtesz.

2010. jan. 30. 21:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!