Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van az, hogy Ov már...

Miért van az, hogy Ov már tárgyal a nagykutyákkal Svájcban, és mi még mindig nem tudjuk hogy mik a tervei a Fidesznek?

Figyelt kérdés

Nekem semmi bajom Orbánnal, de csak érdekelne hogy milyen egyezményeket köt, és hogy mit akar valójában.

Sajnos nekem soha nincs jókedvem ha meglátom ezt a három betűt: IMF És akkor főleg, ha velük egy magyar politikus titkosan beszélget.

2010. jan. 30. 19:41
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
62%
A Jobbik is a gazdagokat képviseli, a vállalkozók érdekeit. Az egészségügy se érdekli csak a Gárda, meg a csendőrség.
2010. jan. 30. 21:51
 22/26 A kérdező kommentje:

Délelőtt még terjesztetted ezt az "értesülést". Gyorsan felejtesz.

Kiábrándítalak, nem én kérdeztem.

Én válaszoltam rá ezt:

Ez szerintem nem igaz, kacsa.

De ha így lenne, akkor sem lenne hülyeség, sőt jó üzlet lenne a számunkra. Kína az Eu ba akar betörni, és ha mi lennénk a csatorna az hihetetlen kereskedelmi tényezővé tenne minket " világ hatalmi tényezővé"!!!!

Ezt a választ te írtad.

Ez a válasz 47%-ban hasznosnak tűnik.

A válasz írója 60%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 11:58

Persze lesz@ .. hogy mit gondolsz!

2010. jan. 30. 21:55
 23/26 A kérdező kommentje:

A Jobbik is a gazdagokat képviseli, a vállalkozók érdekeit. Az egészségügy se érdekli csak a Gárda, meg a csendőrség.

Ezt a hülyeséget honnan veszed?

Persze a nem létező pénzt senki nem oszthatja el a szegények között.

De nem mindegy hogy a kisvállalkozásokat akarja segíteni vagy a multikat.

Hiszen a kisvállalkozók adnak munkát a leghamarabb és ha kialakul a munkaerőpiac akkor hamar nőnek is a bérek. A multik meg a nagy vállalkozók akiket a Fidesz és az MSZP a MDF ről nem is beszélve támogat, ha rajuk múlik senkit nem vesznek fel, és egy FT t sem emelnek.

Olvasd el a Jobbik programját és rájössz!

2010. jan. 30. 22:00
 24/26 anonim ***** válasza:
Nem lehetetlen ennyi pénzből finanszírzni a kampányt. Inkább az a fura a mostani pártoknak, és neked is, hogy az emberek képesek saját erőt befektetni egy párt kampányába. És igen, saját pénzen nyomtattuk és szórtuk ragasztottuk a Jobbik plakátjait, szórólapjait itt helyben, a helyi szimpatizánsok. Miért olyan hihetetlen ez? Mindenki rááldozta párezer forintját és minden estéjéből pár órát - a nagy pártoknál ez nem így működik.
2010. jan. 31. 00:39
 25/26 anonim ***** válasza:
Elcseréli az országot egy kecskére. Nem mind1?
2010. jan. 31. 01:14
 26/26 anonim ***** válasza:
2010. jan. 31. 07:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!