Miért van az, hogy Ov már tárgyal a nagykutyákkal Svájcban, és mi még mindig nem tudjuk hogy mik a tervei a Fidesznek?
Nekem semmi bajom Orbánnal, de csak érdekelne hogy milyen egyezményeket köt, és hogy mit akar valójában.
Sajnos nekem soha nincs jókedvem ha meglátom ezt a három betűt: IMF És akkor főleg, ha velük egy magyar politikus titkosan beszélget.
Délelőtt még terjesztetted ezt az "értesülést". Gyorsan felejtesz.
Kiábrándítalak, nem én kérdeztem.
Én válaszoltam rá ezt:
Ez szerintem nem igaz, kacsa.
De ha így lenne, akkor sem lenne hülyeség, sőt jó üzlet lenne a számunkra. Kína az Eu ba akar betörni, és ha mi lennénk a csatorna az hihetetlen kereskedelmi tényezővé tenne minket " világ hatalmi tényezővé"!!!!
Ezt a választ te írtad.
Ez a válasz 47%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 60%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:58
Persze lesz@ .. hogy mit gondolsz!
A Jobbik is a gazdagokat képviseli, a vállalkozók érdekeit. Az egészségügy se érdekli csak a Gárda, meg a csendőrség.
Ezt a hülyeséget honnan veszed?
Persze a nem létező pénzt senki nem oszthatja el a szegények között.
De nem mindegy hogy a kisvállalkozásokat akarja segíteni vagy a multikat.
Hiszen a kisvállalkozók adnak munkát a leghamarabb és ha kialakul a munkaerőpiac akkor hamar nőnek is a bérek. A multik meg a nagy vállalkozók akiket a Fidesz és az MSZP a MDF ről nem is beszélve támogat, ha rajuk múlik senkit nem vesznek fel, és egy FT t sem emelnek.
Olvasd el a Jobbik programját és rájössz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!