Van köze a Fidesznek ahhoz, hogy az Rtl Klub jövő héttől leveszi műsoráról a Heti Hetest?
Elvileg újra kezdődik majd jövőre.
Őszintén?
Én nem sajnálom, hogy leveszik. Már nagyon unalmas, hogy ugyanazokat a poénokat hallani, ugyanazok szájából.
Ha újítottak is, az is balul sült el.
Egyébként rühellem a Fideszt, de a heti7es über elfogultságát is.
Szerintem ideje, hogy leveszik a műsorról. Az első kettő-három évben nagyon élveztem, nagyon ültek a poénok, de mára szerintem "elfáradt". Évek óta alig nézem.
Tulajdonképpen kit érdekelnek az ezeréves színházi sztorik, történetek? Engem ugyan nem...
Ezenkívül full "egyoldalú", azon belül hogy "lapos", még "balra is húz".
Ha nem képesek megújulni, akkor menjenek. Fidesz ide, vagy oda...
"a FIDESZ-en kívül nincs élet Magyarországon. Ez éppen úgy igaz egy milliárdos állami megrendelésre, mint egy falusi iskola takarítónői állására vagy éppen egy tévéműsorra"
ez konkrétan hazugság. újból leszögezném, hogy a Fideszt kártékonynak tartom, de az ilyen szintű elfogultságot is.
Pontosan ilyesmi ment a heti7-esbe.
"Ha az RTL netán nem állna be a sorba, akkor ellehetetlenítenék, felszámolnák."
Hát, akkor e szerint a teória szerint az ATV-t porig rombolnák és behintenék sóval...
Emberek, azért ennyire paranoiásnak nem kéne lenni...
Én nem vagyok egy elkötelezett jobboldali, de azt is el kéne ismerni, hogy anno a jobboldalnak is jaj volt, ha az éppen nem tetszett a regnáló uraknak...
Sajnos ma Magyarországon a kultúrát is a politika (a mindennapi és nem kultúrpolitika) határozza meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!