Van köze a Fidesznek ahhoz, hogy az Rtl Klub jövő héttől leveszi műsoráról a Heti Hetest?
"Szerintem is unalmas lett, pedig régebben én is sokat néztem, de teljesen leeresztett. Amúgy nem a fideszt kell belelátni"
Há' dehogynem. A fidesz miatt lett unalmas!!
"A Fábry-Showdert is levették az Rtl Klubon a műsorról. Gondolom, ez is a fideszdiktatúra eredménye."
Az nem valószínű, mert Sanyi bácsi nem kicsit nyalta a fidesz és viktor seggét!
"Ez kell nekünk, nem holmi fókusz, meg házon kívül..."
Hol van itt szó a fókuszról? Mert ennyi erővel mivel értelmesebb a heti hetes, hogy a lepukkant öreg alkoholista nagy színészek évek óta ugyanazokat a lapos poénokat nyomják?
A nemzeti népnek midig volt egy kifújó szelepe, ha a politikával elégedetlenek voltak. A Kádár érában Hofi volt az éllovasa, hiszen nyíltan kritizálhatta a rendszert és mégsem csukták le, ítélték pénzbírságra. Rendszerváltás után is voltak jó néhányan és a heti 7-es is ezek között volt. Ha talpra tudnak állni és valóban újra kezdik, akkor nincs mögötte "politika". Ha nem akkor a kétkedőknek lesz igaza.
(A M1, M2, D1, és a D2 már úgy is Fidesz felügyelet alatt van, csak meg kell nézni egy reggeli műsort, amelyben minden tökélete és jó amit Viktorék csinálnak - a diktatúra is így kezdődik.)
Várjuk ki a végét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!