Jól teljesített az első Orbán-kormány (1998-2002)?
1995-ben születtem, szóval nincsenek emlékeim arról az időről, de nézegettem a választási eredményeket, és nem sokon múlott 2002-ben, hogy Fidesz-kormány alakuljon ismét, az MSZP csak nagyon minimálisan tudott győzni.
Olvastam, hogy volt jó néhány botrány 1998-2002 között, de akkor ezek szerint jó lehetett az az időszak, ha még ennek ellenére is ilyen jól szerepeltek 2002-ben.
# 6
Medgyesivel enm volt bajom, de mióta gyurcsány kormány megalakult (a mondhatni hogy puccsal), azóta minden az egekbe romlott.
persze, jó mese, hogy bokorlaliból élt Orbán Viktor, 2010 után meg libajnaiból!
na de ki hiszi el ezeket az ordas hazugságokat?
az Orbán kormány mindig a maga teljesítményén élt! a libbolsik telejsítménye csak midnig rontotta/rontja Orbán Viktor teljesímtményét!
Az elején még talán első 2 évben jól indult,de aztán 2000 körül jöttek a devizahiteles dolgok és egyebek.
Utána 2000-2001 körül már csak süllyedtünk lefele folyamatosan.Mellesleg az Orbán -Torgyán koalíció sem volt jó és felhőtlen.Ott is mentek a sunyiságok rendesen,de az tény,hogy a mostani hazug O. kormánynál valamivel jobbak voltak...
A mostani fid.kormány a legdurvább és leghazugabb.
Ha úgy tetszik finoman fogalmazva most lenyúlásokból élnek.
Programjuk pedig szörnyű és maga a káosz.
1998-2002-ben is a másoktól kapott vagy elprivatizált pénzeket osztogatta Orbán és most is ezt teszi.
Orbán soha semmilyen valóságos gazdasági eredményt nemtudott elérni, mindig elvett valakiktől (általában a szegényektől) és ezt oda adta másoknak,(nagyrészben a tehetősebbeknek) ebből áll az ő nagy gazadasági sikertörténete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!