Ha Vida Ildikó nem bűnös, miért nem tesznek feljelentést rágalmazásért?
A Magyar jogszabályok szerint ha Vida feljelentést tenne, akkor az amerikaiaknak kötelességük lenne a vádakat bizonyítaniuk, ha ezt elmulasztják, akkor Vida több millió ft-s kártérítést is kaphat, mivel elveszítette a jó hírnevét..
Ha tényleg ártatlan, akkor mit veszíthet?
Miért csak látszat intézkedéseket tesznek a jogászával, ha erre van normális jogi út?
ez egy nagy színjáték...
a jenkik nagyon jól tudják, ki miben sáros...csak várnak.
ezek a megvezetettek itt azt hiszik, hogy hűderáijesztettek az amcsikra..az érintettek tudják, hogy nem.
"Miért csak látszat intézkedéseket tesznek a jogászával, ha erre van normális jogi út?"
Ahogy írtad, ha rágalmazásért pert indítanak, akkor nyilvánosságra kerülnek a bizonyítékok. Pont ezért nem akar feljelentést tenni. Azt meg hazudja, hogy nem bűnös.
szerintem nem is tehet feljelentést, mert ez nem rágalmazás. az usában úgy döntöttek h kitiltanak pár embert. ehhez senkinek nincs köze elviekben. ezért is nem értem mikor azt mondja valaki a kormányból h "nem érkezett hozzánk feljelentés vagy bármi". miért is érkezne? az usa nem vádolt meg senkit és nem akart büntető eljárást indítani, egyszerűen csak azt mondta h olyan információkhoz jutott amelyek miatt nem engedi be a NAV egyes embereit.
a másik meg amit már előttem is leírtak, hogy nem konkrétan vida ildikót "támadták" hanem a NAV-ot, aminek ő az elnöke és emiatt tiltották ki.
Már megtette a feljelentést!
Kíváncsian várom a fejleményeket:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!