A tanárok kaptak valódi fizetésemelést?
Most volt a hírekben, h a rendőrök kapnak 30%-ot.
Erre mondta egy rendőr ismerősöm, h egy nagy kajli, mert elvesznek tőlük mindenféle pótlékot meg a 10 ezret is, amit januárban kaptak, majd visszaemelik és meg is van a 30% emelés.
Mondta, h a tanároknál is ez volt.
Ez most komoly?
Én azt hittem tényleg megkapták a tanárok.
Pontosan így van. A tanárok, meg néhány családtag tudja, hogy átb..ták őket, mindenki más csodálja hazánk teljesítményét és látja, hogy jobban élünk. Ugyanez volt az eü. dolgozókkal, ott is néhány ezren tisztában voltak, hogy sz...t sem kaptak, de mindenki más irigyelte őket.
Most jönnek a fegyveresek....már marhára irigylem őket...Az a kb 60 vagy 70 ezer akit érint majd tisztában esz a tényekkel...de kit érdekel 8 millió választóból mit számít az, hogy az a néhány 10 ezer tisztában van a tényekkel.
Orbán szinte minden intézkedésénél a kulcsszó az hogy -látszat- intézkedés. Látszatra jónak tűnhet de ha átgondolod akkor már csöppet sem jó sőt gyakran rosszabb mint a kiindulási pont.
Egy szavát sem lehet már elhinni.
Sunyi egy banda ez a fideszes banda.
Az vagány.
Én is abban a hitben voltam, h azért vagy 20-30 ezer forintot kaptak, de akkor ezek szerint nulla.
De ezzel az a gáz, h tanárból nincs hiány, de rendőrből igen.
Jó reálos tanárból is hiány van szerintem, vagy hiány lesz pár éven belül. És már évek (évtizedek) óta tényleg csak az megy tanárnak akit sehova nem vettek fel, vagy hihetetlenül szereti a gyerekeket és segíteni akar az ország felemelkedésében (és valamiért ez a ritkább).
Gondolom nem jó példakép gimiben egy éhező / szadista fizikatanár.
"tanárból nincs hiány, de rendőrből igen."
Ez mindig ígyvolt.
Talán azért mert a rendőr szakmához több gyomor kell mint a tanításhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!