Szerintetek nem kéne visszafoglalnunk Trianont?
fogadni merek, a kérdező egy 15 éves hungarista, akinek amúgy fogalma sincs, miről is van szó, de Kárpátiát hallgat, és abba mondták, hogy van ilyen Trianon izé :D
de amúgy engem úgy az indíttatás is érdekelne, ha eltekintünk a kérdés -finoman fogalmazva- pontatlanságától, mivel lenne NEKÜNK jobb az, ha újra nagy Magyarország lenne? lehet, hogy hazaáruló lennék, de ha én egy határon túli magyar lennék, teszem azt mondjuk Erdélyben, dehogy vágynék Magyarországra...lassan Romániában jobb lesz az élet...plusz innen kapják a támogatást, mégsem ide adóznak...nem is akarnának valószínűleg.
Emellett azok a területek nem 100% magyarlakta részek már...most gondolj bele, kapnál a területtel jópár románt, horvátot stb.
Vagy azokat visszatoloncolnád a saját országukba?
Másrészt nem is hinném, hogy olyan értékes területek azok, amik mondjuk akár gazdaságilag fellendítenék az országot...ergó semmit nem oldana meg, így meg hát akkor mi értelme az egésznek azon kívül, hogy megnyugodna minden hungarista lelke? :D
... és mégis mit kezdenél egy kb. 1300-1400 km-re lévő kastéllyal?
Legalább a wikipédiára szánjál rá kb. 5 percet mielőtt felteszel egy kérdést. Én értem hogy mit akarsz kérdezni de ha ezt a kérdést így tennéd fel nekem előben egyszerűen képenröhögnélek.
Egyébként szerintem nem "kéne".
1. Mivel/kivel akarod elfoglalni? Az első magyar rolleres hadosztállyal?
2. Ha már terület kell akkor viselkedjünk kultúrált ember módjára és vívjuk kis hogy a területek függetlenedése után hozzánk csatlakozzanak.
3. Az elcsatolt területeken bőven nincs magyar lakta többség.
4. Az elcsatolt területeken lévő magyarok sem lennének olyan hülyék hogy hozzánk csatlakoznának. Romániában lassan jobb az életszínvonal mint nálunk. A többi környező országról már ne is beszéjünk.
Trianont felgyújtani
Nagy nagymagyaroszagot vissza állítani
„A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nyilván poénnak szántam, és úgy tűnik, sikerült elhitetni :)”
Na neeee! XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!