Miért szidják sokan trianont, mikor ott született meg újból Magyarország? Trianon nélkül nem is léteznénk!
Ez egy ostobaság.
Magyarország, akkor is létezett, amikor a Habsburg Birodalom része volt.
Írország is létezett 1921 előtt, annak ellenére, hogy a British Empájör része volt.
Ha Magyarország nem létezett, akkor hogyan viselhette pl. Mária Terézia a magyar királyi címet?
Amúgy őszintén, te örülsz annak, hogy feldarabolták az országunkat? Komolyan nem értem az ilyen embereket, mint te. Azt még talán megértem, hogy ma már nem akarod, hogy a régi határok vissza legyenek állítva, de amit te meg a társaid műveltek az a történelmünk, az őseink gyalázása!
Ennyit a kérdésről:
És azért is hálásnak kellene lennünk az angoloknak meg a franciáknak, hogy több területünket csatolták a szomszédainkhoz, mint amennyit Magyarországként meghagytak? Amit meghagytak, az csak egy magyarrezervátum!
Én akkor már inkább a németeknek meg az olaszoknak lennék hálás a Bécsi Döntések miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!