Támogatnál egy ilyen hazatérésre biztató programot külföldi magyarok számára?
puttonyos csak hogy helyesbitsek valami lényegeset: én a magyar konyhát védtem mert azt már tényleg túlzásnak találtam hogy nagy "igyekezetében" valaki még azt is kitalálja hogy a magyarok főzni sem tudnak plusz a magyar őstermelők pocsék áruval rukkolnának elő...ebből kialakulat a vita érvekkel ellenérvekkel hogy a többiek nyomkodhassák a felfele meg lefele mutató ujjakat megítélés szerint. Te ideírod a magánnyomorodat ami nem tartozik ide hisz te azért eszed a szemetet mert nincs pénzed jobbra nem azért mert a magyarok nem értenek az ételekhez.Azt gondolom nem sok külföldi lakóházban takarítottál de tutira gondolod hogy ott enni lehet a padlóról mert leégne az arcukról a bőr ha dolga lenne a takarítónak...nos tartok tőle ott is nagyot néznél pár helyen pláne ha nem a Lordokhoz mennél takarítani hanem az egykori gyarmatokról érkezett bevándorlók közé.
Mi volt még? tűdőrák: Imre Kertész hazajött Németországból mert az ottani egészségüggyel nem volt elégedett....nézzetek utána vagy kérdezzétek meg őt személyesen(nem vicc)
A rákos megbetegedések pedig meggyőződésem szerint elég manipulatív statisztikákon alapulnak.Csak hogy sejtetni engedjem mire gondolok:idehaza az emberek zömét boncolják halál után . Teszem azt ha a 100 éves néniről (akinek már számtalan baja volt)kiderítik hogy a kegyelemdöfést végül a rák egyik fajtája vitte be neki, nos behúznak egy strigulát azzal hogy "a rák újabb áldozatot szedett Magyarországon". Nyugaton úgy állnak ugyanehhez hozzá hogy "hát kérem szépen,öreg volt, naná hogy meghalt". Ott csak az igazi rákos áldozat akit 20-as 30-as 40-es éveiben öl meg a kor vagy esetleg méghamarabb. Az ilyen becsapós statisztikák miatt persze jön a végkövetkeztetés hogy Magyarországon mennyivel betegebb nép a szó szoros értelmében...
31-es, Te a 19-es voltál? ha jól gondolom, igen...
"Te ideírod a magánnyomorodat ami nem tartozik ide hisz te azért eszed a szemetet mert nincs pénzed jobbra" - nos, hát hiszen éppen ez a lényege, hogy nincs pénzem jobbra - pedig 4 felé dolgozom, nem segélyből élek...azt hiszed, hogy ez az én magánnyomorom? nem, mert akkor nem írtam volna le. Rajtam kívül száz meg száz család él így Magyarországon vagy még rosszabbul. 110 ezer ft-os minimálbérből kézhez kap egy dolgozó 70 ezer ft-ot, abból 30-40 ezer elmegy rezsire, a maradékból meg éljen, ahogy tud. Hiszen épp ezért mennek el az emberek - nem azért, mert itt olyan normálisan meg lehet élni.
Magyar konyha: a magyar konyha jó, de való igaz, hogy a hús vizes, a minőségi görögdinnye kimegy exportra, stb. a rosszabb ittmarad
Takarítás... nincsenek "kényszerképzeteim" :D, nem is kell messzire menni, elég, ha átnézünk határ túloldalára, Ausztriába: sokkal rendezettebb, tisztább minden... De Szlovákiában sem lépek bele minden 2.-ik lépésnél a kutyaszarba...
Ja, és még mielőtt végképp lenéznél a takarítás miatt:nem azért takarítok, mert máshoz nem értek.
31-es vagyok de a 19-es speciel nem év voltam.
a 18. hozzászólást írtam még én(többek közt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!