Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha beindul a paksi atomerőmű...

Güris kérdése:

Ha beindul a paksi atomerőmű építése, milyen lessz a külföldi, és a Magyar munkavállalók összetétele?

Figyelt kérdés
Szerintem,fentről indulva:főleg az oroszok irányítják majd a munkát,elvive a pénzesebb beosztásokat a nnyugateurópai szakemerekkel karöltve.Rengeteg Orosz,Lengyel, román,,és pár Magyargyar politikushoz közelálló cég lessz.
2014. okt. 30. 08:40
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Inkább milyen lesz a fidesz közeli cégek és nem fidesz közeli cégek összetétele? 100%-0%
2014. okt. 30. 09:31
 2/3 anonim ***** válasza:

Önmagában azt, hogy a munka szakmai részét az oroszok vezetik, nem bánom. Ha Westinghouse reaktorokat vennénk, akkor amerikaiak vezetnék a munkálatokat, ha Hitachit akkor japánok, etc. Ez nem is baj, Magyarországon nincs számottevő atomipar.

Aztán persze a külsős munkákat jó eséllyel elviszik a Fidesz-közeli cégek.

Attól lefelé ezek a cégek természetesen MSZP vagy Jobbik-szavazókat is fel fognak venni bérért dolgozni. Szóval várhatóan a munkavállalók összetétele vállalható lesz. A munkáltatóké valószínűleg már kevésbé.

2014. okt. 30. 18:23
 3/3 A kérdező kommentje:
Hát,én az Orosz irányítást alatt tulajdonképpen nem a magasszintü szakmai megfelelőséget értem, hanem hogy a pézesebb,nagyobb,több szakembert igénylő munkákat saját szakembereivel végezteti el,tulajdonképpen a mi penzünkön,ezzel kevesebb adó folyk be stb.A drága kormányunk szakmai szintje pedig csak az új adók kiagylásáig ér fel,pedig már most hatalmas logisztikai és egyébb erőfeszítéseket kéne tenni arra, hogy legyen MIT és HOL, és KIVEL, érdemi munkát végeztetni ebben a hatalmas projektben Ezért lessznek a keleti munkavállalók többségbe.Sajna,én így látom ,remélem hogy tévedek.
2014. nov. 6. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!