Támogatnál egy ilyen hazatérésre biztató programot külföldi magyarok számára?
"mondana dolgokat amik nosztalgiát ébresztenek a Kádár-rendszer iránt"
Kérdező, reggel ne iskolába menj, hanem a körzeti orvoshoz, mert ez súlyosnak tűnik.
Támogatná a fene.
Kezdjük ott hogy a "Belügyminisztérium" rögtön elnyelne ezzel milliárdokat mondván hogy "hát mi tesszük a dolgunk".
A "Gyere vissza, hiányzol" szöveg meg pont az ellenkezője annak, amit az átlag magyar hangoztat. Az inkább így szól "Hazaáruló, dögölj meg odakint", ha nem jössz vissza, akkor "Az én pénzemen tanultál". Ha visszajössz akkor "Na mi van, mégse olyan jó odakint?".
Vagy a kedvencem, amikor jönnek azzal hogy "én magyar vagyok, legalább nem külföldi seggét nyalom" meg becsület blablabla... Hatalmas becsület magyar ember seggét nyalni éhbérért, az biztos finomabb.
"nosztalgiát ébresztenek a Kádár-rendszer iránt"
Aki kint él nyugaton, az valószínűleg nem fog a Kádár rendszer iránt nosztalgiázni, főleg hogy akkoriban is aki tehette elhúzott innen.
" mondana pozitív dolgokat a régió többi országáról pl. Románia"
Pozitív dolgokat? Azt lehet bőven, gazdaságilag lassan ők is előttünk vannak...
"Kelet erkölcsi felsőbbrendűségét a Nyugattal szemben"
Nem tudom milyen erkölcsről beszélsz, itt egyfajta sajátos nyugat majmolás megy, próbálunk nyugatiasan élni, keleti fizetéssel és mentalitással.
"lejátszana pár kommunista mozgalmi dalt"
Nem tudom más hogy van vele, elhallgatom én szívesen ezeket a dalokat, de maradjon is ennyi a kommunizmusból és nem több.
"mesélne Orbán Viktorról"
Nem kell mesélni, van neki elég nagy hírneve.
"Keleti Nyitásról és a gazdasági fellendülésről"
Érdekes hogy mindenki az orosz "barátunkról" beszél, mégsem vágyik oda. Meg milyen fellendülés? Alapvetően az egész világ most van túl egy válságon, és oké hogy felfele állnak a mutatóink, de mindenki más húz el mellettünk.
"Mindezek mellett kéne valami olyan rendelet is, hogy aki kiköltözik, annak a Belügyminisztérium elkezdjen intenzíven áskálódni a múltjában."
Na ezzel aztán nagyon csábító lenne a visszatérés.
Komolyra fordítva a szót, szívesen visszatér ide bárki, csak biztosítsák hogy itt is annyi, vagy hasonló fizetést kapjak, mint amit külföldön is megkapnék.
Én külföldön élek, és évente kétszer-háromszor el tudok menni Magyarországra kirándulni, megnézni, ami szerintem szép, enni magyar ételeket (habár a legtöbb ott kapható nem ehetö minöségü, ezért inkább itt készítek magamnak), ha meg magyar zászlót tenne valaki az ajtómra, akkor elküldeném a fenébe.
Semmi, de semmi elönyöm nem lenne a visszaköltözésböl, ehetnék szemetet, szívhatnám a rossz, szennyezett levegöt, járkálhatnék szemetes utcákon, nézhetném, hogy ott snekinek nem fontos a környezetvédelem, nem lenne sem munkám, sem nyugalmam, türhetném a szomszédok zaklatását, beleszólna mindenki az életembe - és ezért pozitiv dolgot nem kapnék.
Nem!
Így is sok ember szemét lopja ki ez a mocskos kormány!
Mi lenne a kampányszöveg?"Gyerek haza,szükség van a pénzedre"?
Nem irigylem azoktól a jólétet,akik mertek tenni valamit azért,hogy jobb legyen a sorsuk!
Büszkének kellene lenni ezekre az emberekre,nem pedig irigykedni rájuk!
14-es melyik konyhához képest gyenge a magyar konyha???röhögnék ha mondjuk az angolt mondanád, persze ha másikat azon is max kevésbé hahotázva.
na például ezt utálom azokban akik elkoccoltak:egyszerűen annyira bebeszélik maguknak mennyire okádék hely az országunk hogy már döbbenetes tévedésbe viszi őket a brutális szubjektivitásuk
én felfogom méregtelenítésnek az efféle emberek elvándorlását csak sajnos túl sokat promózzák magukat mint mikor az ex rendszeresen csekkolja volt párja adatlapját a közösségi oldalon
"na például ezt utálom azokban akik elkoccoltak:egyszerűen annyira bebeszélik maguknak mennyire okádék hely az országunk hogy már döbbenetes tévedésbe viszi őket a brutális szubjektivitásuk
én felfogom méregtelenítésnek az efféle emberek elvándorlását csak sajnos túl sokat promózzák magukat mint mikor az ex rendszeresen csekkolja volt párja adatlapját a közösségi oldalon"
Én is hasonló okból.
(És az ilyenek a "jobb életük" ellenére állandóan magyar oldalakon verik a nyálukat, mocskolódnak, fröcsögnek.)
Más esetekben érthető ha valaki kimegy mert össze akarja szedni magát mivel az nem egyszerű itthon, de nem hőbörög állandóan mint az ilyen alakok.
"14-es melyik konyhához képest gyenge a magyar konyha??"
Nem a KONYHA, hanem az alapanyagok minösége az, ami gyönge és egyre jobban az lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!