Hogyha nem a FIDESZ és nem az MSZP, akkor melyik párt legyen a kormánypárt?
5: Ez, nagyon ez. Én sem voltam szavazni, mert a FIDESZ és MSZP no-go volt számomra. A Jobbikban csalódtam, az LMP-ről meg az volt a véleményem hogy zsidó párt és leszarják a magyarok érdekeit.
Erre jött az az interjú és én nekem is pont ez volt a véleményem. Egy-két héttel korábban ejtik meg, simán rájuk szavazok és szerintem sokan lettek volna még így.
Most az önkormányzatira el is mentem, de erre ott látom, hogy a megyein nem is indultak egyáltalán, úgyhogy maradt nekem a Jobbik, sajnos.
Hát igen, igaz hogy a Jobbik még úgy mond "új" párt és még "amatőrök", de én azért fogok rájuk szavazni mert ők a legértelmesebbek! Olvastam a programjukat mindenre fordítanának, mindenre próbálnak megoldást találni, csak ugye ehhez kormánypártnak kéne lenni.
A másik meg az hogy most komolyan az MSZP legyen újra? A zsidó bérencek pártja, komolyan? Akik szétlopták az országot?
A FIDESZ-ről ne is beszéljünk....
LMP-re még várni kell hogy többet mutasson...
Az én döntésem a Jobbik ha szavazni kéne....
De ne a baloldal és a FIDESZ.... Jöjjön valami más... A Jobbikra azt mondjátok sokan hogy csődbe menne az ország, honnan tudjátok? Látnokok vagytok, beleláttok a jövőbe? Egyszer a Jobbik is kaphat egy esélyt, ha már a FIDESZ és az MSZP is kapott egy párat, nem? Sőt leeht hogy a Jobbikkal tényleg ki lehet kerülni a legrosszabbat... De ha nem válnak be ők sem, őket is el lehet zavarni a parlamentből.... De először ezt a maffiakormányt kéne elzavarni onnan...
Szebb Jövőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!