Szerinted Horthy Miklós vagy Orbán Viktor hazafibb nemzetvezető?
Horti lelkén több ember élet szárad (még) de amúgy egy szinten van.
Mindig azokat tartják nagymagyarvezetőnek akik mészárosok voltak, kulturálisan, társadalmilag tönkretették az országot.
Nem miért vagytok benne nyakig, belevitte az országot egy borzalmas háborúba, asszisztált a Holokauszthoz.
Egy sima tömeggyilkos volt.
A történelem legnagyobb hazafija az lenne, aki minden magyar nagyvárosra atombombát dobna, a Dunába meg több tonna ciánt és vörös iszapot szórna?
Mert kb ilyen logika mentén állapítjátok meg a hazafi fogalmát, minél többet ártott az országnak annál jobb.
Nyilván nem, nem tudom kire gondolsz.
De mielőtt leokádna mindenki, hogy nyilván gyurcsány-bajnai-mszp-összefogás-lmp-nemtudoménmi fan vagyok, le lehet nyugodni, mert egyik sem vagyok.
Hazafi aki tesz az országért, aki háborúba küldi a népet, tönkreteszi a gazdaságot, a kulturális életet az nem az.
Igazából ennek a társadalomnak olyan vezetők kellenek, akik halomra mészárolják őket.
Ne aggódjatok, a közeljövőben jönni fog egy új hortika és befejezi amit az előző elkezdett.
Ennek az országnak már úgyis mindegy. Annyi veszteség érte, amiből már nem fog soha talpra állni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!